Szeretnél végre angolul kommunikálni?Magdi E.

Magdi E.
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest, 1103
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este,
A magántanár házhoz megy
40% megválaszolt üzenetek
8h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Szeretnél JOBBAN kommunikálni angolul? Ha igen, jó helyen jársz! Nálam egyénre szabott, jó hangulatú kommunikatív angolórákban lesz részed. Nagy tapasztalattal rendelkező ELTÉ-n végzett nyelvtanár vagyok.
Ha nyelvvizsgára, érettségire, pótvizsgára, állásinterjúra, vagy bármilyen más angol nyelvű megmérettetésre készülsz, ha nyelvtannal vagy a beszéddel vannak problémáid, vagy csak szinten tartanád a tudásod, keress meg!
( Üzleti angolt nem oktatok.)Ajánlások

Kránitz É. Kránitz É.
0 letanított órák

Magdi nagyon szolgálatkész, abszolút lehet rá számítani kritikus helyzetekben. Nekem nem csak az általános, de az üzleti angolban is sokat segített. Gyorsan átlát helyzeteket és nagyon ötletgazdag. Mindig van több javaslata arra, hogyan lehet egy dolgot kifejezni angolul. Keresi a jobb, elegánsabb megoldásokat. A helyesírási hibákat gyorsan észreveszi és precízen kijavítja. Nem hagyja, hogy olyan szövegrészek maradjanak benne egy anyagban, ami nem teljesen érthető, félreérthető. Szerintem nagyon ért a gyerekek, fiatalok nyelvén is. Ajánlom Magdit a fiataloknak is, egészen biztosan izgalmasnak fogják tartani a vele való tanulást. - 2019. dec. 16.Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap