X-Varázs MagánoktatásSándor K.

Sándor Kovács
Igazolt fiók:
matematika, fizika, kémia, informatika, angol nyelv, diszlexia és diszkalkúlia készségfejlesztés
Dunaújváros, 2400
Tanít online / skype-on keresztül is
70% megválaszolt üzenetek

Több, mint 5 évvel ezelőtt hoztuk létre az X-Varázs Magánoktatást azzal a céllal, hogy segítsünk a diákjainknak a kitűzött céljaik eléréséhez, legyen az tovább tanulás, vagy egy magasabb pozíció megszerzése a munkahelyen, vagy pedig készségeik szükséges fejlesztése, javítása, azért, hogy ezáltal életminőségük jelentősen javulhasson. A tanítási módszereink, és az oktatások alkalmával tanúsított előadási stílusunk sok szempontból eltér a megszokottól. És úgy gondoljuk, hogy ez az eltérés mindenképpen pozitív, hiszen minket nem köt semmilyen tanterv vagy órarend, és ezért is tudjuk személyre szabni az óráinkat, mivel ekkor természetes dolog, hogy kialakuljon egy olyan kapcsolat diák és oktató között, ami személyesebbé és érdekesebbé teszi az órákat. Mi inkább a lazább, kötetlenebb hangvételt részesítjük előnyben ami úgy gondolom, hogy nagy mértékben megkönnyíti a közös munkát és az óráinkon eltöltött időt is kellemesebbé teszi. A diákjainkkal szeretünk inkább baráti viszonyban lenni mintsem kötött, merev, hierarchikus tanár-diák kapcsolatban.

Ezek mellett természetesen a szigorúbb hangvétel néha eredményes is lehet, de nálunk nem ez a kiinduló hozzáállás!

Tudom, hogy az interneten rengeteg olyan magántanárt találni akik rendre csak a 100%-os sikergaranciájukat hangoztatják, azonban tiszta lelkiismerettel elmondhatjuk, hogy az általunk oktatott diákok közül mindenkinek kivétel nélkül sikerült elérnie időben azt a célt, amit kitűzött maga elé vagy éppen azt, ami számára szükségessé vált. Lehetett az közép, illetve emelt szintű érettségi vizsga, ezzel együtt az egyetemi/főiskolai felvételi vagy éppen a közép, illetve általános iskolai év végi pótvizsga. Meggyőződésünk, hogy ezt nagyban köszönhetjük annak az előadásmódnak, amit minden diák tapasztalhat ha minket választ, a diákjainkkal tartott kapcsolatok minőségének, valamint a modern eszközök megfelelő használatainak és alkalmazásainak is.

Bátran ajánljuk magunkat azoknak, akik nem félnek a kihívásoktól és könnyedén, kényelmesen, modern eszközök segítségével szeretnének tanulni olyan tanárral aki fiatalos, közvetlen, hatékony és ahol az órák kellemesen telnek!Kapcsolati űrlap


Ajánlást írni