Márton B.

Márton B.

5 órán belül válaszol az üzenetek 40%-ára
40% 5 ó

Márton B.

Gitároktatás Budapesten

Ár Ártól 10000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

English description below!

11 éves koromban fogtam először gitárt a kezemben. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kezdetektől fogva a legjobbaktól tanulhattam, és tanulok a mai napig is. Klasszikus gitárral kezdtem, ma már főképp könnyűzenével foglalkozom. Kőbányai Zenei Stúdióban végeztem gitár szakon, ugyanitt emelt szintű vizsgát is tettem pedagógiai továbbképzés keretein belül. Aktív, főállású zenész vagyok, aki többek közt Babos Gyulától és Gyémánt Bálinttól tanulhatott.

Bármely korosztállyal szívesen foglalkozom, akár kezdő, akár haladó szinten vagy. Óráimat releváns zeneelmélettel kötöm össze, melyet a egyből élesben alkalmazunk, és a Te zenei ízlésednek megfelelően fogjuk gyakorlatban kamatoztatni. Gitározás mellett ha a mai dalszerzésről szeretnél tanulni, netán Te magad is szeretnél saját zenét írni, megharmonizálni azt, akkor itt a helyed!

I have broad experience in teaching stundents from foreign countries. If you're interested in understanding how music is written and played nowadays, or simply prefer playing your favourite songs on guitar, contact me! :)

Óratípusok

Gitár

10000 Ft / 55 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Varga-Giesz B.

Varga-Giesz B.

Ellenőrizetlen referencia

Egy éve tanulom a gitározást Marcitól, egy gitárral kezdtem, már három van, mellé lett még egy zongora és egy kis házi stúdió is. Marci nem csak gitározni tanít kiválóan, hanem zenélni is. Minden héten várom a vele való együtt tanulást, zenélést. És még vicces is. :)

Priest D.

Priest D.

Ellenőrizetlen referencia

Sosem gondoltam volna, hogy valaki így megszeretteti velem a gitározást . Minden óra egy élmény, csak ajánlani tudom!

K L.

K L.

Ellenőrizetlen referencia

Közel 5 éve oktat Marci, 40 évesen kezdtem a pengetést. Pozitív, vidám életszemléletű, következetes tanárt ismertem meg Marci személyében, fiatal kora ellenére kiválóan tanít, bátran ajánlom.

Fotók és bizonyítványok