Gitároktatás BudapestenMárton B.

Márton B.
Igazolt fiók:
gitár, zeneelmélet, zeneelmélet alapjai, elektromos gitár
Budapest, Budapest XIV. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
6000Ft - 6000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
A magántanár házhoz megy
80% megválaszolt üzenetek
5h a válasz idejének átlagos gyorsasága

English description below!

11 éves koromban fogtam először gitárt a kezemben. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kezdetektől fogva a legjobbaktól tanulhattam, és tanulok a mai napig is. Klasszikus gitárral kezdtem, ma már főképp könnyűzenével foglalkozom. Kőbányai Zenei Stúdióban végeztem gitár szakon, ugyanitt emelt szintű vizsgát is tettem pedagógiai továbbképzés keretein belül. Aktív, főállású zenész vagyok, aki többek közt Babos Gyulától és Gyémánt Bálinttól tanulhatott.

Bármely korosztállyal szívesen foglalkozom, akár kezdő, akár haladó szinten vagy. Óráimat releváns zeneelmélettel kötöm össze, melyet a egyből élesben alkalmazunk, és a Te zenei ízlésednek megfelelően fogjuk gyakorlatban kamatoztatni. Gitározás mellett ha a mai dalszerzésről szeretnél tanulni, netán Te magad is szeretnél saját zenét írni, megharmonizálni azt, akkor itt a helyed!

I have broad experience in teaching stundents from foreign countries. If you're interested in understanding how music is written and played nowadays, or simply prefer playing your favourite songs on guitar, contact me! :)Ajánlások

Varga-Giesz B. Varga-Giesz B.
0 letanított órák

Egy éve tanulom a gitározást Marcitól, egy gitárral kezdtem, már három van, mellé lett még egy zongora és egy kis házi stúdió is. Marci nem csak gitározni tanít kiválóan, hanem zenélni is. Minden héten várom a vele való együtt tanulást, zenélést. És még vicces is. :) - 2020. ápr. 9.

Priest D. Priest D.
0 letanított órák

Sosem gondoltam volna, hogy valaki így megszeretteti velem a gitározást . Minden óra egy élmény, csak ajánlani tudom! - 2020. márc. 3.

K L. K L.
0 letanított órák

Közel 5 éve oktat Marci, 40 évesen kezdtem a pengetést. Pozitív, vidám életszemléletű, következetes tanárt ismertem meg Marci személyében, fiatal kora ellenére kiválóan tanít, bátran ajánlom. - 2020. márc. 2.Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap