KÉMIA érettségi felkészítés ŐSZI ÉRETTSÉGI/ KÉMIA TANFOLYAM 2020Virág M.

Majoros Virág
Igazolt fiók:
kémia - ált. iskola, kémia - középi., kémia
Budapest XI. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
délelőtt, délután,
70% megválaszolt üzenetek
11h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Sziasztok! Vàrom szeretettel bárki jelentkezését aki közép vagy emelt szintű érettségire készül, vagy segítségre lenne szüksége az általános vagy középiskolai kémia megértésében, feladatok megoldàsàban.

OKTÓBERI kezdéssel intenzív, gyakorlat orientált emelt kémia felkészítő tanfolyamot indítok. Az alkalmak szombat délelőtt és délután lesznek, október első szombatjától május első szombatjáig. Délelőtt és délután is 5-5 fős csoportokkal tervezem az órákat. Jelentkezéseteket szeptemer 20.-ig várom.
TOVÁBBI információkért írjatok üzenetet itt a meetnlearn oldalon! Minden tanfolyammal kapcsolatos üzenetre részletes leírással válaszolok! :)
Diákjaim 90%-a tett sikeres emelt szintü kémia érettsegit az elmult 5 évben.

Keressetek bátran! Tegezzetek gondolkodás nélkül! :)Ajánlások

Csak ajánlani tudom Virágot! Megértéssel és türelemmel magyaráz el mindent. Az ismeretek összefüggéseire is hihetetlen jól rámutat! A legoptimálisabb tanmenetet követve, megfelelően felépített, személyre szabott feladatsorokkal, magyarázatokkal segítette a tanulásom. Neki köszönhetően értettem és szerettem meg a kémiát! Amiért a mai napig hálás vagyok Neki.

Zimmer K. - 2020. ápr. 24.

Nagyon lelkiismeretesen tanít. Tudja milyen diáknak lenni, fiatalosan tanít és látszik rajta, hogy segíteni akar. Nagyon jó segédanyagai is vannak. Rugalmas. Ha meg akarod tanulni a kémiát, csak őt tudom ajánlani.

Márton V. - 2019. jan. 12.


Kapcsolati űrlapAjánlást írni