Virág L.

Virág L.

14 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 14 ó

Virág L.

Érettségi felkészítés, segítség az egyetem kezdéshez

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Leírás Referenciák

Leírás

Sziasztok!

Ezentúl vàrom szeretettel bárki jelentkezését magán órákra, aki emelt szintű érettségire készül, vagy segítségre lenne szüksége az általános vagy középiskolai kémia megértésében, feladatok megoldàsàban.

Keressetek bátran az októberi kémia érettségi kapcsán is, hogy minél hamarabb elkezdhessük a nyári felkészülést!

Egyetemet kezdőknek szívesen segítek a felzárkózásban, egyetemi általános kémiai problémákban!

Keressetek bátran! Tegezzetek gondolkodás nélkül! :)

Referenciák (4)

+ Referenciát írni
Réka H.

Réka H.

Ellenőrizetlen referencia

Virág felkészítésével 88%-os emelt kémia érettségit írtam. Az online órákon felkészülten és érthetően magyarázta el az anyagot. Ha valamit nem értettem, más irányból közelítette meg a témát. Az órákon kívül is mindig fordulhattam hozzá a kérdéseimmel vagy ha elakadtam egy feladattal. Videókkal, összefoglaló táblázatokkal segítette az elmélet megértését. Virág nekem nagyon sokat tanított , kíváló tanár, akivel jó hangulatban telt a felkszülés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Eszter H.

Eszter H.

Ellenőrizetlen referencia

Ha valaki tényleg jó tanárt keres akkor mindenképp Virágot ajánlom! Elég kétségbeesettem kerestem egy tanárt mert nem sok időm volt felkészülni és szinte nulláról kellett de elvállalt és úgy érzem a lehetőségekhez mérten a lehető legjobban felkészített. Nagyon jól tanít, az órák időpontjával kapcsolatban rugalmas és szerintem nagyon jó, hogy fiatalosan, közvetlenül tanítja az anyagot. Ha kell valamit többször is elmond és elmagyaráz, nem leszól érte ha nem tudtam esetleg. Egyértelműen látszik, hogy szereti mind a kémiát, mind a tanítást. Ha nem volt óránk is nyugodtan kereshettem kérdésekkel amikre mindig gyorsan és a lehető legjobban igyekezett választ adni. Emellett az órákra mindig jól érthetően és átláthatóan felépítette a következő tananyagot. Segédanyagokat is rendszeresen kaptam tőle és nagyon sok tanácsot, nem csak a kémia tanulással de a továbbtanulással kapcsolatban is. Külön kiemelném, hogy az órák hangulatosan teltek, és tényleg jó kedvvel fejeztünk be egy-egy órát. Nagyon hálás vagyok neki mert miatta megértettem és tényleg megszerettettem kémiát.

Zimmer K.

Zimmer K.

Ellenőrizetlen referencia

Csak ajánlani tudom Virágot! Megértéssel és türelemmel magyaráz el mindent. Az ismeretek összefüggéseire is hihetetlen jól rámutat! A legoptimálisabb tanmenetet követve, megfelelően felépített, személyre szabott feladatsorokkal, magyarázatokkal segítette a tanulásom. Neki köszönhetően értettem és szerettem meg a kémiát! Amiért a mai napig hálás vagyok Neki.

Márton V.

Márton V.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon lelkiismeretesen tanít. Tudja milyen diáknak lenni, fiatalosan tanít és látszik rajta, hogy segíteni akar. Nagyon jó segédanyagai is vannak. Rugalmas. Ha meg akarod tanulni a kémiát, csak őt tudom ajánlani.