Közép- és emeltszintű biológia érettségi felkészítés és korrepetálásKlára S.

Klára S.
Igazolt fiók:
biológia - középi., biológia - ált. iskola, biológia
Budaörs, Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
délelőtt, délután, este, hétvégén
50% megválaszolt üzenetek
11h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Jelenleg az ELTE biológus hallgatója vagyok. Harmadik éve tartok különórákat biológiából.
Az óráim elején mindig átbeszéljük a problémás vagy meg nem értett részeket, majd ezt követően igyekszem minél változatosabb és sokszínűbb feladatokat hozni a tanulónak, hogy kellő rutint szerezzen az iskolai feladatok/érettségi megoldására.
Kiemelten igyekszem olyan témakörökre koncentrálni, amelyek általánosságban gondot szoktak okozni, és gyakrabban előfordulnak az érettségiben.
Az órák könnyed hangvételűek, nem bántok senkit, nem harapom le senkinek a fejét, ha valamit nem ért az illető, és nem fogom “butának” tartani, mert valamit többször is el kell magyarázni. Ne félj többször kérdezni, a lényeg az, hogy megértsd.Ajánlások

Attila F. Attila F.
0 letanított órák

Biológia emelt szintű érettségire készültünk. Azt kell mondjam hogy az egyik legjobb oktató akivel találkoztam, nagyon alapos, precíz, és ami ritka emellett, hogy rendkívül türelmes. Az összes óra feszengés mentesen, jó hangulatban telt. Ami sok energiát spórolt mindkettőnknek. Tudja hogy mik okozhatnak nehézséget az anyagban és ezekre különösen odafigyel. Csak ajánlani tudom! - 2021. máj. 29.

Kocsis G. Kocsis G.
0 letanított órák

Négy éve fejeztem be a középiskolát és nemrég úgy döntöttem, hogy kész vagyok visszaülni az iskolapadba. Sokat felejtettem biológiából, ugyanakkor fél év alatt, Klára segítségével sikerült felkészülni az emelt szintű érettségire. - 2021. máj. 26.Kapcsolati űrlap