Klára S.

Klára S.

3 órán belül válaszol az üzenetek 40%-ára
40% 3 ó

Klára S.

Közép- és emeltszintű biológia érettségi felkészítés és korrepetálás

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Referenciák

Leírás

Jelenleg az ELTE biológus hallgatója vagyok. Negyedik éve tartok különórákat biológiából.
Az óráim elején mindig átbeszéljük a problémás vagy meg nem értett részeket, majd ezt követően igyekszem minél változatosabb és sokszínűbb feladatokat hozni a tanulónak, hogy kellő rutint szerezzen az iskolai feladatok/érettségi megoldására.
Kiemelten igyekszem olyan témakörökre koncentrálni, amelyek általánosságban gondot szoktak okozni, és gyakrabban előfordulnak az érettségiben.
Az órák könnyed hangvételűek, nem bántok senkit, nem harapom le senkinek a fejét, ha valamit nem ért az illető, és nem fogom “butának” tartani, mert valamit többször is el kell magyarázni. Ne félj többször kérdezni, a lényeg az, hogy megértsd.
Az órákat egyénenként 4500 Ft/60 percért VAGY kétfős csoportokban 3000 Ft/60 percért tartom (utóbbit azoknak ajánlom, akik már rendelkeznek alapokkal, és szeretnék elmélyíteni a tudásukat, akár egy ismerőssel, osztálytárssal).

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Anhalt S.

Anhalt S.

Ellenőrizetlen referencia

Nem csak a felkészülés terén, de a továbbtanulással kapcsolatban is remek tanácsokat kaptam. Egyáltalán nem volt az a szorongó tanár diák kapcsolat az órák alatt, mindig jól éreztem magamat. Legfőképpen, amikor megkaptam az 5-ös emelt biológia érettségimet. Jobb tanárt nem is választhattam volna, csak ajánlani tudom!

Attila F.

Attila F.

Ellenőrizetlen referencia

Biológia emelt szintű érettségire készültünk. Azt kell mondjam hogy az egyik legjobb oktató akivel találkoztam, nagyon alapos, precíz, és ami ritka emellett, hogy rendkívül türelmes. Az összes óra feszengés mentesen, jó hangulatban telt. Ami sok energiát spórolt mindkettőnknek. Tudja hogy mik okozhatnak nehézséget az anyagban és ezekre különösen odafigyel. Csak ajánlani tudom!

Kocsis G.

Kocsis G.

Ellenőrizetlen referencia

Négy éve fejeztem be a középiskolát és nemrég úgy döntöttem, hogy kész vagyok visszaülni az iskolapadba. Sokat felejtettem biológiából, ugyanakkor fél év alatt, Klára segítségével sikerült felkészülni az emelt szintű érettségire.