Ha egyszerű, érthető, laza, ugyanakkor szakmailag magas szintű órákat szeretnél venni, keress meg! ;)Ádám B.

Ádám B.
Igazolt fiók:
magyar, történelem, matematika - ált. iskola
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
4000Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este,
A magántanár házhoz megy
100% megválaszolt üzenetek
10h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Sziasztok!

Bemutatkozás
Boda Ádám vagyok, az ELTE-n tanulok hatodik éve magyar-történelem tanári szakon. Ha szeretnél szakmailag megfelelő, ugyanakkor hangulatos, érdekes órákat venni, akkor keress meg bátran! :)

Mire készítek?

- Általános iskolásoknak:
- központi felvételi (magyar - matek)
- korrepetálás (magyar-matek-történelem)
- pótvizsga (magyar-matek-történelem)
Öt éves szakmai gyakorlatom során rengeteg általános iskolás diákot készítettem fel a központi felvételire. Az eddigi diákjaim legtöbbje mindkét tantárgyra, tehát magyarra és matekra is igényelte a felkészítést, de természetesen csak a magyarban vagy csak a matekban is szívesen segítek. A központi felvételin kívül egyéb vizsgára, dolgozatra, általános korrepetálásra is meg szoktak keresni.

- Középiskolásoknak:
- közép- és emelt szintű érettségi (magyar - történelem)
- vizsgák, dolgozatok (magyar - történelem)
- pótvizsga, pótérettségi (magyar - történelem)
Nagyon sok diákot készítettem már fel a nyári szünetekben az augusztusi pótvizsgákra, keress bátran te is! Emellett számos gimnazistának segítettem a kitűzött érettségi célok megvalósításában.

Tanítási módszer:
A tanítási módszer szerintem egyéntől függ, a diák igényeinek megfelelően kell kialakítani. Próbálom közérthetően, a lehető legegyszerűbben elmagyarázni az adott anyagot. Jókedvvel is lehet tanulni, mint fiatal tanárhallgató arra törekszem, hogy kellemes hangulatban, élményszerűen teljen a beszélgetés, tanulás. Személyre szabott feladattípusokkal, módszerekkel egyszerűbb a célhoz vezető út.Kapcsolati űrlap