Ádám B.

Ádám B.

6 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 6 ó
Új tanulókat fogad

Ádám B.

Új tanulókat fogad

SuliCenter💡Központi felvételi (matek&magyar)💡Érettségi (minden tantárgy) 💡Korrepetálás (minden tantárgy)

  • 5/5 (3 tanuló értékelte)
  • 76 letanított órák
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Kedves Szülők és Diákok!

Bemutatkozás
Boda Ádám vagyok, az ELTE-n végeztem tanárszakon, kilenc éve tanítok magántanárként, az elmúlt években különböző intézményekben szereztem iskolai szakmai gyakorlatot (ELTE Radnóti / ELTE Trefort / Deák Diák Általános Iskola), jelenleg magánoktatással, digitális tananyagfejlesztéssel foglalkozom, és a SuliCenter-nek vagyok a vezetője. Intézményünkben arra törekszünk, hogy minél több diákkal megismertessük, hogy a tanulás egy élvezetes tevékenység is tud lenni, melyben rengeteg pozitív élményt lehet szerezni. Az ország legkiválóbb oktatói tanítanak nálunk, így ha szeretnél szakmailag megfelelő, ugyanakkor lendületes, hangulatos órákat venni, akkor keress meg minket bátran! :)

❓Mire készítünk?
- 4.-es / 6.-os / 8.-os központi felvételire (magyarból és matekból)
- Közép és emelt szintű érettségire (bármely tantárgyból tudunk neked tanárt biztosítani kiváló kollégáink közül)
- Általános korrepetálást is vállalunk (bármely tantárgyból tudunk neked segíteni)
- Tehetséggondozó órákat / pótvizsgára felkészítéseket is tartunk (bármely tantárgyból)
- Egyetemi szinten is oktatunk (matematikát)

💻Honlapunk: sulicenter.hu
Keresd fel honlapunkat, ahol részletes információkat találsz! Hamarosan központi felvételire készítő videók is elérhetőek lesznek rajta!

✏️ Központi felvételi előkészítő: Az egyik fő területünk a központi felvételire való felkészítés. Kiváló kollégáimmal tartunk 8.-osoknak, 6.-osoknak és 4.-eseknek egyéni / páros / csoportos kurzusokat, melyeken az alapoktól indulva az összes feladattípust végigvesszük, hogy kellő rutint és ismeretet szerezzenek diákjaink, mire elérkezik a felvételi ideje. Próbafelvételiket és szóbelire felkészítéseket is tartunk.

✏️ Érettségi előkészítő: A másik fő területünk az érettségire való felkészítés. Bármely tantárgyból van lehetőség nálunk készülni közép vagy emelt szintű érettségire. Itt is lehetőség van egyéni, páros vagy csoportos órákra. Próbaérettségit és szóbelire felkészítéseket is tartunk.

✏️ Hogyan indul el egy páros / kiscsoportos kurzus?
Két módja van egy páros / kiscsoportos tanfolyam elindításának:
1) Hívj el magad mellé egy diákot (osztálytársat, barátot stb.)! Egy online teszt kitöltetésével ellenőrizzük, hogy hasonló szinten vagytok-e, majd keresünk egy közös időpontot.
2) Jelentkezz hozzánk, és keresünk melléd egy hasonló tudásszinttel rendelkező tanulót!

✏️ Tanítási módszer
A tanítási módszer egyéntől függ, a diákok igényeinek megfelelően kell kialakítani. Próbáljuk közérthetően, a lehető legegyszerűbben elmagyarázni az adott anyagot. Jókedvvel is lehet tanulni, mint fiatal tanárok arra törekszünk, hogy kellemes hangulatban, élményszerűen teljen a tanulás.


✏️ Speciális igények: bármilyen igényt szívesen meghallgatunk, keressenek bizalommal.

✏️ Árak
Egyéni alkalom : 7.500-9.000 ft. között tantárgytól függően / 50 perc
Páros alkalom: 5.000-5.500 ft. között tantárgytól függően / fő / 50 perc

Óratípusok

Humán tárgyak - páros

5000 Ft / 50 perc
Reál tárgyak - páros

5500 Ft / 50 perc
Humán tárgyak - egyéni

7500 Ft / 50 perc
Reál tárgyak - egyéni

8500 Ft / 50 perc

Referenciák (6)

+ Referenciát írni
Szilvia B.

Szilvia B.

1 letanított óra

Ádám könnyen érthető magyarázatokkal segít az anyag megértéseben, nem kellett sok idő, és sikerült a matekot megszeretnem! (Ami nagy szó nálam, mert mindig is utáltam :D )

Vanda T.

Vanda T.

Ellenőrizetlen referencia

Ádám az elmúlt 3 év során két gyermekünket készítette fel a nyolcadikos magyar és matematika központi felvételire. Mindketten az általuk első helyen megjelölt gimnáziumba nyertek felvételt. A felkészülés során gyakran olyan kérdések is szóba kerültek, amire az iskolában nem jutott elég idő kitérni. A páros órákon a gyerekek bátran kérdeztek, így hamar fény derült az esetleges hiányosságokra. Az órák egyénre szabottan, általában iskola után, a késő délutáni órákban voltak megtartva, de a jó hangulatnak és a sok játékos feladatnak köszönhetően a gyerekek rendkívül lelkesek voltak. Hálásan köszönjük Ádámnak a nagyszerű felkészítést!

Boros Melinda S.

Boros Melinda S.

Ellenőrizetlen referencia

Jó szívvel ajánlom Ádámot, mert nekünk nagy segítségünkre volt a matek felvételi megírásában. Gyermekem szívesen tanult nála, az órák jó hangulatban, mégis fegyemezett rendben folytak. Ádám pontos, megbízható és igazán jó tippjei vannak a felvéleli írásra.

Kertesi A.

Kertesi A.

Ellenőrizetlen referencia

Mindkét fiam Ádámmal készült fel a központi felvételikre. Fel is vették őket. 6 osztályos és 4 osztályos gimnáziumba. Ezen kívül évközben is tanította őket. Nagyon szeretik. Fiatalos és jó kedvű órákat tart tele modern technikával. Csak ajánlani tudom mindenkinek Ádámot!

Tóth Anna A.

Tóth Anna A.

Ellenőrizetlen referencia

Ádámot jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek. precíz,pontos,nagyon megbízható személy. a fiamat tanította profi módon ,az órái érdekesek,nagyon jó felkészült ,a fiam nagyon szívesen tanult vele:).aki szeretne egy remek történelemtanárt,bátran keresse .köszönjük Ádám!szuper voltál!:)