A tudás legyen VeledGábor L.

Lábdi Gábor
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest I. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 3500Ft 60 percért
délelőtt, délután, este,
csoportokat is tanít
14% megválaszolt üzenetek
23h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Kedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.

Számlaképes angol bölcsész-tanár vagyok, akinél az órák mind a magánszemélyeknél, mind a cégeknél egyénileg személyre, kiscsoportra szabottak. Az órák Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.

Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődődött. Jelenleg 15 év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem a magánszektorban, amelyből 5 évet ismert nemzetközi és hazai cégeknél töltöttem. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem, mint angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos tanár és alkalmazott nyelvész.

Tevékenységi köreim:

Cégek
A dolgozók általános és szakmai ismereteinek idegen nyelvi szinten-tartása és bővítése, bármely hazai és nemzetközi nyelvvizsgaközpont által meghirdetett alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítése, fordítás, tolmácsolás, felsővezetők idegennyelvi képzése, prezentációkészítés, meetingek előkészítése, közös kidolgozása, tárgyalástechnikai ismeretek, tananyagfejlesztés
.
Magánszemélyek
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on is.

Az oldalon látható ár a lakossági nyelvoktatásra vonatkozik, a cégek különböző szolgáltatásainak árai telefonon illetve e-mailben egyeztetendők.

Sikeres Nyelvtanulást kívánok!Ez a magántanár jelenleg nem elérhető. Próbálj kapcsolatba lépni valakivel az ajánlott tanárok közül.

Ajánlást írni