Ditta E.

Ditta E.

Ditta E.

Tanulj zongorázni !

Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Szia! :)
Erős Ditta Rebeka vagyok. Zenei tanulmányaimat 5 éves koromban kezdtem, majd a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium elvégzése után egyenes út vezetett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem klasszikus-zongora szakára. Miután sikeresen elvégeztem az alapképzést, klasszikus zongoraművész-mesterképzést, tanulmányaimat és tudásomat a zeneművész-tanár képzésével gyarapítottam tovább.
Több mint 4 éve foglalkozom zongorázni vágyó növendékekkel, kisgyerekekkel és felnőttekkel egyaránt.
A zeneoktatást egyéni igényekhez igazítom, rugalmas időbeosztással (akár hétvégén is). A tananyag kiválasztása szintén egyéni kívánság szerint történik. Nem csak klasszikus zongoradarabokat, hanem mai slágerek feldolgozásait is örömmel tanítom növendékeimnek. Kívánság szerint a diák tudásszintjéhez megfelelően átírom a könnyűzenei darabokat, hogy azokat a műveket is el tudják játszani, melyekre már oly régóta vágynak. Kottákat biztosítok, hangszerről ( és a gyakorlásról :) ) viszont a jelentkezőnek kell gondoskodnia.
Profinak készülő, vagy kedvtelésből zenélni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését egyaránt szívesen fogadom.
Megbeszélés szerint házhoz is járok tanítani, illetve a 7. kerületben lévő lakásomban is fogadok növendékeket.
Ár.: 50 perc / 5000Ft

! Ha csak egy zongorára átírt zenére (slágerre, régi kedvencre) lenne szükséged, de te nem tudod lekottàzni, akkor mindenképp keress fel!
Több éve foglalkozom azzal, hogy zenéket írok át zongorára!
Àr megbeszélés alapján !


Keress bizalommal!
Erős Ditta
email: *****@***
Tel.: ********