Stefan M.

Stefan M.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Stefan M.

Új tanulókat fogad

Anyanyelvi némettanár többéves tanítási tapasztalattal

Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

Németországban születtem és nőttem fel, jelenleg Szlovákiában élek. A német oktatás terén sokéves tapasztalattal rendelkezem. Nem beszélek és nem is értek magyarul, ami azt is jelenti, hogy az órák 100%-ban németül zajlanak. Egyszemélyes órákat kínálok haladóknak kommunikációs és/vagy nyelvtani témában. Vizsgára való felkészítés, korrepetálás, állásinterjúra való felkészítés németországi vagy osztrák állásokra. Az órák Skype-on zajlanak kamera nélkül. Időpontok napközben, este és hétvégén is.

Ui.: Tényleg nem beszélek magyarul, ezért kérlek, hogy német vagy angol nyelvű üzenetet küldj!

60 perc = 8000 Ft

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Kósa Á.

Kósa Á.

Ellenőrizetlen referencia

Stefan szuper tanár. Nála a tanulás tényleg a diákról szól. Tökéletesen méri fel mire van szüksége a diáknak ahhoz, hogy fejlődjön. Vele tényleg az élő nyelvet lehet megtanulni. Mindenki azt kapja tőle, ami a legjobb számára. De azért is nagyon ajánlom, mert rávezet a hibáidra, a hiányosságaidra. Nagyon sok éve próbálkoztam a nyelvtanulással. De nem találtam meg azt a tanárt, aki igazán átlátta volna a gondjaimat a nyelvtanulás terén. Stefan segített. 4 hónapja tanulok nála és elérte, hogy merjek szabadon, félelmek nélkül beszélni. Az órák számomra nem tanórák, nem kínlódás, hanem feltöltődést hoznak. Széles látókörű, bármilyen témában lehet vele beszélgetni. Ha szükség van valamilyen szakmai témakörre, ő abban is otthon van. És nem csak a német nyelvtanulást kapod meg vele (hozzátenném, hogy a tökéletes német kiejtés, ritka Magyarországon és szerintem nagyon fontos), hanem a német mentalitást is (precizitás, mit illik és mit nem illik mondani, hogyan fejezzük ki magunkat németként, és még sorolhatnám), nyelvtan érthetően (német nyelvtan igazán német gondolkodással lehet megérteni). Vele eljuthatsz a felsőfokig a lehető legrövidebb idő alatt. De ehhez te is kellesz. Mert a lényeg amire rávezet, hogy a nyelvtanulás korlátai mellette csakis rajtad múlnak. Mert ő minden segítséget megad neked. Akit esetleg visszatart a tény, hogy anyanyelvi, azoknak üzenem, hogy pont ez az előnye. Természetéből fakadóan nagyszerűen javítja a hibákat amiket elkövetek beszédben. Nem érzem azt, hogy rossz ha hibázom. Odafigyelve javítja a hibáimat, érzi mikor szabad és mikor nem. Ha leblokkolok, türelmes és átsegít az ilyen akadályokon.

Gabriella K.

Gabriella K.

Ellenőrizetlen referencia

Ez az első próbálkozásom a skype általi német nyelvtanulás terén. Pár hónapos együttműködés után elégedettségemnek adok hangot és bátran ajánlom Stefan óráit mindenkinek. A nyelvtani gyakorlatok alatt magyarázattal kiegészítve javítja a hibáimat, kétkedéseim esetén próbál rávezetni a helyes megoldásra. Nem ítélkező, hanem bátorító, biztató és segítő, figyelme az órán nem lankad. Sajnos a nyelvtanulás terén kitűzött célomat nem tudom az indulásnál megtervezett gyors tempóban elérni, mivel az élet gördít utamba nem várt akadályokat. Stefan empatikus és a konverzációink folyamán akár egy életvezetési coach segít a továbblendülésben, az elakadások megoldásában és mindemellett beszélgetésünk alatt azonnal figyelmeztet a nyelvtani bakijaimra.

Anikó B.

Anikó B.

Ellenőrizetlen referencia

Stefannal fél éve tanulok Skype-on németet. Már a kezdetekkor világos elképzeléseim voltak arról, hogy mit szeretnék elérni, és ezeket ő mindig szem előtt is tartja. Rendszeresen kapok visszajelzést, ami nekem nagyon fontos. Most már tisztában vagyok a hibáimmal, de lett elég önbizalmam ahhoz, hogy saját magam kijavítsam és merjek választékosan beszélni. Stefan számomra személyi tréner és tanár is egyben, aki eddig is sokat segített nekem a céljaim elérésében. Ajánlom mindenkinek, a 100%-ban német órák nagyon hasznosak!