Anyanyelvi némettanár többéves tanítási tapasztalattalStefan M.

M Stefan
Igazolt fiók:
német nyelv
Budapest, Szeged, Székesfehérvár
Tanít online / skype-on keresztül is
4000Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén,
100% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Németországban születtem és nőttem fel, jelenleg Szlovákiában élek. A német oktatás terén sokéves tapasztalattal rendelkezem. Nem beszélek és nem is értek magyarul, ami azt is jelenti, hogy az órák 100%-ban németül zajlanak. Egyszemélyes órákat kínálok haladóknak kommunikációs és/vagy nyelvtani témában. Vizsgára való felkészítés, korrepetálás, állásinterjúra való felkészítés németországi vagy osztrák állásokra. Az órák Skype-on zajlanak. Időpontok napközben, este és hétvégén is.

Ui.: Tényleg nem beszélek magyarul, ezért kérlek, hogy német vagy angol nyelvű üzenetet küldj!

60 perc = 5000 Ft
45 perc = 4000 FtAjánlások

Ez az első próbálkozásom a skype általi német nyelvtanulás terén. Pár hónapos együttműködés után elégedettségemnek adok hangot és bátran ajánlom Stefan óráit mindenkinek. A nyelvtani gyakorlatok alatt magyarázattal kiegészítve javítja a hibáimat, kétkedéseim esetén próbál rávezetni a helyes megoldásra. Nem ítélkező, hanem bátorító, biztató és segítő, figyelme az órán nem lankad. Sajnos a nyelvtanulás terén kitűzött célomat nem tudom az indulásnál megtervezett gyors tempóban elérni, mivel az élet gördít utamba nem várt akadályokat. Stefan empatikus és a konverzációink folyamán akár egy életvezetési coach segít a továbblendülésben, az elakadások megoldásában és mindemellett beszélgetésünk alatt azonnal figyelmeztet a nyelvtani bakijaimra.

Gabriella K. - 2019. okt. 21.

Stefannal fél éve tanulok Skype-on németet. Már a kezdetekkor világos elképzeléseim voltak arról, hogy mit szeretnék elérni, és ezeket ő mindig szem előtt is tartja. Rendszeresen kapok visszajelzést, ami nekem nagyon fontos. Most már tisztában vagyok a hibáimmal, de lett elég önbizalmam ahhoz, hogy saját magam kijavítsam és merjek választékosan beszélni. Stefan számomra személyi tréner és tanár is egyben, aki eddig is sokat segített nekem a céljaim elérésében. Ajánlom mindenkinek, a 100%-ban német órák nagyon hasznosak!

Anikó B. - 2018. okt. 26.


Kapcsolati űrlapAjánlást írni