Beszédközpontú, játékos angol órák! Ingyenes első alkalom! :)Gabriella K.

Gabriella K.
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
4500Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
100% megválaszolt üzenetek
2h a válasz idejének átlagos gyorsasága

! SZAMLAKEPES vagyok !
! Ingyenes próbaóra 30percben !

Sziasztok!

Beszédközpontú, lendületes és játékos ANGOL órákat tartok SKYPE-on egyenileg es mini (2 fos) csoportokban. 7 év tanítási tapasztalattal (nyelviskolákban is), végtelen türelemmel és nagyon sok lelkesedéssel várok minden korosztályt, minden szinten! :) Az angol nyelvet minden nap hasznalom, anyanyelvuekkel is napi szinten beszelek, ez sokat segit abban, hogy szamotokra is az elo nyelvet tanitsam. Vállalok nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást és az üzleti angolban is jártas vagyok (a mester diplomámat angolul végeztem, üzleti szakon).

Hitvallasom, hogy ez egy SZOLGALTATAS, tehat az orak ertetek vannak, rolatok szolnak ezert mindig, minden helyzetben igyekszem szem elott tartani, hogy izgalmas, hasznos es szemelyre szabott legyen minden alkalom!

Egyeni ora: 4500-5000 HUF / 50 perc
Csoportos ora: 3500 HUF / 60 perc

Ingyenes próbaóra 30percben!Ajánlások

Regőnyei M. Regőnyei M.
0 letanított órák

I think this is what future education needs to be. She give you interactive, and entertaining tasks, thats develope every language skill, and completely personalized for you. Lessons are not work, but fun, because the varius tasks, and the interesting conversations. Besides the lessons are personalized for your interests, so you can talk about, what you like to talk about. There are varius topic, and roleplays, so you can make your vocabulary rich, and multicolored. This is what modern education all about, interesting lessons, thats are personalized for the individual. - 2020. aug. 18.

Rajtik R. Rajtik R.
0 letanított órák

Gabival egyelőre még csak pár hete kezdtük el a közös munkát. Élvezetesek az angol órai és már ennyi idő alatt is sok alap dolgot tett nálam tisztába. Azt gondolom jobban bízik bennem, mint én magamban, ami elég nagy löketet ad!🙂Hadilábon állok az angol nyelvvel de úgy érzem most jó úton haladok, amit többnyire neki köszönhetek. Az online tanulás pedig szuper kényelmes és végre nem kell magammal cipelni egy csomó mindent ha tanulni szeretnék. Szóval mindenképp ajánlanám másoknak is, Gabit és az online tanulást! 🙃 - 2020. márc. 4.

Pásztor A. Pásztor A.
0 letanított órák

Gabival minden óra személyre szabott. A legjobb tanár, akivel valaha tanultam. :) bátran ajánlom kezdőknek, haladóknak, vizsgára készülőknek vagy ha csak szeretnéd kicsit színesebbé tenni az angol tudásod. - 2020. márc. 3.

Németh A. Németh A.
0 letanított órák

Gabi egy nagyon dinamikus, kedves, pozitív személyiség. Minden órát igyekszik a lehető legtöbb dinamikával és játékkal megtölteni, a feladatokat pedig mindig az egyéni érdeklődési területekhez igazítja. Szakmailag rendkívül felkészült és a tudást végtelen nagy türelemmel adja át. Soha nem a megoldást mondja meg, inkább mindig rávezet, hogy magamtól jöjjek rá, ezzel elősegítve a fejlődésemet. Hála neki, már megbírok szólalni angolul..:) - 2019. okt. 13.

Bálint S. Bálint S.
0 letanított órák

Csak ajánlani tudom! Remek órákat tart, mindig felkészülten érkezik, figyel a diákra. Segítségével sikerült leraknom középszintű angol nyelvvizsgát elsőre. - 2019. okt. 12.

Szilvia S. Szilvia S.
0 letanított órák

Gabi tényleg játékos, vicces órákat tart. Vele eddig többet tanultam, mint az iskolában 3 év alatt. Ha új anyagot veszünk, akkor sem kell megijedni, mert érthetően mondja el. Minden órát szívesen várok és szomorú vagyok, ha véget ér. Zsófi - 2019. okt. 10.Kapcsolati űrlap