Beszédközpontú, játékos angol órák! Ingyenes első alkalom! :)Gabriella K.

Kovácsy Gabriella
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 4000Ft 60 percért
délután, este, hétvégén,
100% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Beszédközpontú, lendületes és játékos órákat tartok SKYPE-on. 6 év tanítási tapasztalattal ( nyelviskolákban is), végtelen türelemmel és nagyon sok lelkesedéssel várok minden korosztályt, minden szinten! :)

Vállalok nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást és az üzleti angolban is jártas vagyok (mester képzésemet angolul végeztem, üzleti szakon).

Ingyenes próbaóra 30percben!Ajánlások

Gabi egy nagyon dinamikus, kedves, pozitív személyiség. Minden órát igyekszik a lehető legtöbb dinamikával és játékkal megtölteni, a feladatokat pedig mindig az egyéni érdeklődési területekhez igazítja. Szakmailag rendkívül felkészült és a tudást végtelen nagy türelemmel adja át. Soha nem a megoldást mondja meg, inkább mindig rávezet, hogy magamtól jöjjek rá, ezzel elősegítve a fejlődésemet. Hála neki, már megbírok szólalni angolul..:)

Németh A. - 2019. okt. 13.

Csak ajánlani tudom! Remek órákat tart, mindig felkészülten érkezik, figyel a diákra. Segítségével sikerült leraknom középszintű angol nyelvvizsgát elsőre.

Bálint S. - 2019. okt. 12.

Gabi tényleg játékos, vicces órákat tart. Vele eddig többet tanultam, mint az iskolában 3 év alatt. Ha új anyagot veszünk, akkor sem kell megijedni, mert érthetően mondja el. Minden órát szívesen várok és szomorú vagyok, ha véget ér. Zsófi

Szilvia S. - 2019. okt. 10.


Kapcsolati űrlapAjánlást írni