Beszédközpontú, játékos angol órák! Ingyenes első alkalom! :)Gabriella K.

Kovácsy Gabriella
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 4000Ft 60 percért
délután, este, hétvégén,
90% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Sziasztok!

Beszédközpontú, lendületes és játékos ANGOL órákat tartok SKYPE-on. 7 év tanítási tapasztalattal (nyelviskolákban is), végtelen türelemmel és nagyon sok lelkesedéssel várok minden korosztályt, minden szinten! :) Az angol nyelvet minden nap hasznalom, anyanyelvuekkel is napi szinten beszelek, ez sokat segit abban, hogy szamotokra is az elo nyelvet tanitsam. Vállalok nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást és az üzleti angolban is jártas vagyok (a mester dipllomámat angolul végeztem, üzleti szakon).

Hitvallasom, hogy ez egy SZOLGALTATAS, tehat az orak ertetek vannak, rolatok szolnak ezert mindig, minden helyzetben igyekszem szem elott tartani, hogy izgalmas, hasznos es szemelyre szabott legyen minden alkalom!

Ingyenes próbaóra 30percben!Ajánlások

Gabi egy nagyon dinamikus, kedves, pozitív személyiség. Minden órát igyekszik a lehető legtöbb dinamikával és játékkal megtölteni, a feladatokat pedig mindig az egyéni érdeklődési területekhez igazítja. Szakmailag rendkívül felkészült és a tudást végtelen nagy türelemmel adja át. Soha nem a megoldást mondja meg, inkább mindig rávezet, hogy magamtól jöjjek rá, ezzel elősegítve a fejlődésemet. Hála neki, már megbírok szólalni angolul..:)

Németh A. - 2019. okt. 13.

Csak ajánlani tudom! Remek órákat tart, mindig felkészülten érkezik, figyel a diákra. Segítségével sikerült leraknom középszintű angol nyelvvizsgát elsőre.

Bálint S. - 2019. okt. 12.

Gabi tényleg játékos, vicces órákat tart. Vele eddig többet tanultam, mint az iskolában 3 év alatt. Ha új anyagot veszünk, akkor sem kell megijedni, mert érthetően mondja el. Minden órát szívesen várok és szomorú vagyok, ha véget ér. Zsófi

Szilvia S. - 2019. okt. 10.


Kapcsolati űrlapAjánlást írni