Gabriella K.

Gabriella K.

1 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 1 ó

Gabriella K.

Beszédközpontú, játékos angol órák! Ingyenes első alkalom! :)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

! SZAMLAKEPES vagyok !
! Ingyenes próbaóra 30 percben !

Sziasztok!

Beszedkozpontu, lenduletes es jatekos ANGOL orakat tartok SKYPE-on egyenileg es mini (2 fos) csoportokban. 8 ev tanitasi tapasztalattal (nyelviskolakban is), vegtelen turelemmel as nagyon sok lelkesedessel varok minden korosztalyt, minden szinten! :) Az angol nyelvet minden nap hasznalom, anyanyelvuekkel is napi szinten beszelek, ez sokat segit abban, hogy szamotokra is az elo nyelvet tanitsam. Vallalok nyelvvizsgara felkeszitést, korrepetalast es az uzleti angolban is jartas vagyok (a mester kepzesemet angolul vegeztem, uzleti szakon, kulfoldon).

Azoknak, akik mar egy kicsit elorebb tartanak, anyanyelvu orakat is biztositok. Egy ideje ugyanis szorosan egyutt dolgozom Magyarorszagon elo amerikai tanarokkal, akik szinten tudnak nektek orakat tartani. Ezeket az orakat is en tervezem meg, a feladatlapokat en allitom ossze, igy tokeletesen bele illeszkedik majd az altalunk vett tananyagba. Ez egyfajta kiegeszites a sajat oraimhoz. Ha van kedved, akkor remek lehetoseg, hogy tenyleg az elo nyelvet tanuld!

Hitvallasom, hogy ez egy SZOLGALTATAS, tehat az orak ertetek vannak, rolatok szolnak ezert mindig, minden helyzetben igyekszem szem elott tartani, hogy izgalmas, hasznos es szemelyre szabott legyen minden alkalom!

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 45 perc

Referenciák (13)

+ Referenciát írni
Zsuzsanna C.

Zsuzsanna C.

Ellenőrizetlen referencia

Gyors segítségre volt szükségem angol felfrissítés során, és a legeslegjobb helyre fordultam. Gabi precizitása és professzionalizmusa a szervezésben és a feladat-összegyűjtésben rögtön megmutatkozott. Emellett pedig az anyanyelvi tanárral nagyon lendületes, könnyed és sikerélményekben gazdag órát tudtam magaménak. Liv-vel gyorsan megvolt az összhang, bátorító és segítőkész volt, engem nagyon inspirált és energiával töltött fel az óra. Bátran ajánlom mindenkinek, aki professzionalizmusra vágyik. 😊

Tanár válasza:

oh, lovely to read! my pleasure zsuzsi :) let me know if you need more help!

Schunk F.

Schunk F.

Ellenőrizetlen referencia

Minden angol órát nagyon vártam, túlzás nélkül a hetem egyik fénypontja volt.Gabi mindig nagyon jókedvű volt, kedves, vicces és nagyon türelmes. A legeslegjobb angol tanár!! A tanítási módszerei isfantasztikusak, hihetetlenül kreatív. Aki hozzá jár, az garantáltan nagyon sokat fog tőle tanulni, és nagyon/még jobban meg fogja szeretni az angolt.

Léna B.

Léna B.

Ellenőrizetlen referencia

Amióta Gabi óráira járok több mint féléve nemcsak a nyelvtani hiányosságaimat sikerült pótolnom, de sokkal magabiztosabban szólalok meg az iskolai órákon és a magánéletben is angolul. Amit nagyon szeretek még, hogy sok színes gyakorlattal telik az óra, így valóban könnyedén tanulom az új szavakat, kifejezéseket.

Nóra K.

Nóra K.

Ellenőrizetlen referencia

Hétről-hétre mindig nagyon várom Gabi óráit,mert játékosan,észrevétlenül tanulom meg a nyelvet az én személyemre szabva.Mindig nagyon felkészült,órái tartalmasak,jól összeállítottak. Csak ajánlani tudom!

Fehér P.

Fehér P.

Ellenőrizetlen referencia

Boldog vagyok, hogy sikerült egy ilyen kedves lendületes tanárhoz kerülni, mint Gabi. Én magam nem vagyok egyszerű diák kicsit lusta vagyok, de Gabi pont a kellő megértéssel és némi szigorral kezeli a helyzetet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.