Informatika oktatás kezdőtől a profi szintig, érettségire is!Gábor P.

Peiszer Gábor
Igazolt fiók:
informatika, számítógépes ismeretek, számítógépes alapok, számítógépes hálózat, operációs rendszerek, Microsoft Office
Budapest XI. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
4000Ft - 4000Ft 60 percért
délután, este, hétvégén,
70% megválaszolt üzenetek

Teljesen ismeretlen az informatika világa? Rájöttél, hogy a mai világban minimális informatika tudás nélkül nehéz boldogulni? Érdekel az informatika alapszinten? Haladó vagy, de többet szeretnél tudni? Esetleg beleásnád magad egy területbe jobban? Szeretnél felkészülni az informatika érettségire?

Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy! Informatika oktatást vállalok a következő témákban: IT alapismeretek, Office csomag, érettségire való felkészítés (!!! közép és emelt szint, de a programozást csak elméleti szinten tudom oktatni, gyakorlatban nem !!!), hálózatüzemeltetés, Windows Server környezet, hardver és szoftverismeretek, Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 operációs rendszer ismeretek, informatika általános iskolától az egyetemig.

Új témakör, amit taníthatok Neked: Online marketing! Ha épp indul a céged vagy vállalkozásod és szeretnéd online reklámokkal megerősíteni az elejétől vagy a már meglévő cégednek fellendülést biztosítani, akkor keress bizalommal. Megtanulhatod az online marketing világának rejtelmeit!

Keress bátran és megtaláljuk a megfelelő időpontot, témát és szintet!

Oktatást a lakásomon vállalok elsősorban, de Skype-os tanítás is szóba jöhet, illetve házhoz is megyek az I., V., IX., XI. és XII. kerületbe, ha fontos az otthon kényelme (rugalmas vagyok, a többi kerület megbeszélés kérdése).

A következő időtartamokkal és díjakkal tudunk együtt tanulni:

3.000 Ft - 45 perc
4.000 Ft - 60 perc
5.000 Ft - 90 perc
+1.000 Ft minden díjra, ha szeretnéd, hogy házhoz menjek.

Informatikus diplomával rendelkező, rendszergazdaként, rendszermérnökként több mint 6 év tapasztalattal bíró, türelmes, segítőkész oktató vagyok. Keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén!

Mindenképp az alábbi elérhetőségeken keress, mert itt az oldalon nem tudok válaszolni az üzenetekre!

Weboldalam elérhetősége: https://peiszergabor.wixsite.com/magantanar
E-mail címem: peiszergabor@gmail.comKapcsolati űrlapAjánlást írni