Gabriella M.

Gabriella M.

48 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 48 ó+
Új tanulókat fogad

Gabriella M.

Új tanulókat fogad

Japán órák online a Te igényeidre szabva tapasztalt tanártól!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Ár Ártól 5500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Jelenleg csak online órákat tudok vállalni, és a délutáni illetve esti időpontok nagyon szűkösen érhetők csak el.
A gabi.keletinyelvek g mai l-en várom a megkeresésed.

Kezdők, újrakezdők, középhaladók, egyetemisták, dolgozók, hobbi érdeklődők, utazók és ha nem ismertél még magadra, te is tanulhatsz japánt!

2019 óta tanítok elsősorban japán nyelvet egyéni és csoportos órák keretében minden szinten. Interaktív, játékos órákat szeretek tartani, kihasználva a technológia nyújtotta lehetőségeket. Fontosnak tartom, hogy megtanuld kifejezni magad, hogy ne félj hibázni, és a beszélt nyelv mellett természetesen az olvasás és írás is nagy szerepet kapnak, ami az online órán sem akadály. A nyelvtanulási folyamatot coaching eszközökkel támogatom, segítek neked felismerni, hogy mire vagy képes, és elérni a céljaidat.

Ajapán nyelv iránti kíváncsiság számomra a kultúra iránti érdeklődéssel, japán filmekkel,animékkel, könyvekkel kezdődött. Ez az egyetemen folytatódott, ahol japán és kínai szakosként Okinawán és Pekingben is tanulhattam, majd egy vidéki japán városkában is élhettem. Igyekeztem és jelenleg is igyekszem a nyelven túl a régi és modern kultúrát is magamba szívni, és a szokásokat megismerni, amit nálam az órákon te is megtehetsz.

Japánul megtanulni nem egyszerű és nem gyors, de ha kitartó vagy és szereted, akkor neked is menni fog. Beszélni is lesz lehetőséged az órán és persze az írás és olvasás sem maradhat el. Tudtad például, hogy a japán kanjik nagy része kínai írásjegy? Hogy lehet, hogy a két nyelv teljesen különbözik, és mégis ugyanazt az írásrendszert használja? Vagy hogy a kéz és a papír egymás után japánul levelet, kínaiul pedig wc papírt jelent? Tanulás közben ilyen és más egyéb érdekességeket is felfedezhetünk.

我用汉语教匈语,日语和英语。您有兴趣的话,
请给我联系。

日本語でハンガリー語と英語を教えています。ぜひ興味がある方はご連絡ください。

2012-ben az ELTE keleti nyelvek és kultúrák szakán végeztem. Szakterületem a japán és a kínai nyelv. Japán, kínai és angol nyelvből is felsőfokú tudással és kvalifikációval (JLPT N1, HSK 6, Angol C1) rendelkezem.

Összesen 3 évig tanultam Okinaván, Japánban és Pekingben, Kínában. Két évig japán környezetben, később hat hónapig Japánban dolgoztam, ezalatt egy állatmenhelyen is önkénteskedtem. Azóta tanítok, hogy 2019-ben hazaköltöztem Japánból. Kezdetben csak személyes óráim voltak, de mostanra a legtöbb órám online van, csoportosan és privátban is.
Nagyon jártas vagyok a digitalizált oktatásban, és igyekszem sokféle eszközt használni, hogy az órákat lendületessé és érdekessé tegyem a diákjaim és csoportjaim számára.
A magánórákat az egyén igényeihez és/vagy kívánságaihoz igazítom.

Egyéni és 2-3 fős órákra is van lehetőség. Csoportosan alacsonyabb egyéni árakon.


Óratípusok

Standard óra

5500 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Tamás T.

Tamás T.

Ellenőrizetlen referencia

Több mint két éve tanulok japánt Gabinál és mindenkinek csak ajánlani tudom. Teljesen személyre szabott órákat tart. A kitűzött célok eléréshez mindenben segítséget nyújt. Remekül felkészült, mély és átfogó tudással. Minden házi feladatot alaposan ellenőriz, valamint folyamatosan up-to-date jegyzeteket készít a fejlődésről, annak érdekében, hogy bármilyen apró vagy akar rossz beidegződésű hibát ki lehessen javítani.