Angol nyelvtanulás elfogadható áronBálint L.

Bálint L.
Igazolt fiók:
angol nyelv, arab nyelv, szlovák nyelv, cseh nyelv, héber nyelv
Budapest, 1111 Budapest, Budapest XI. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
A magántanár házhoz megy
csoportokat is tanít
90% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Sziasztok!

- Évek óta foglalkozom a nyelvekkel, nyelvtanítással és fordítással. 2017-ben szereztem első BA diplomámat az ELTE-n arab nyelv és kultúrából. Jelenleg az ELTE anglisztika szakán vagyok hallgató.

- 2013 óta nemzetközi multinacionális környezetben dolgoztam. Munkáim közé tartozott az utazásszervezés, fordítás és kommunikáció. Nemzetközi tapasztalataimat az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Szlovákiában szereztem.

- Két éve kezdtem angolt tanítani. Leginkább céges nyelvtanfolyamokkal, illetve olyan magántanulókkal foglalkozom, akiknek nehézséget okoz a beszéd és önmaguk kifejezése angolul, esetleg más nyelven. Professzionális, állandó ügyfeleim közé tartozik a Budapesti Értéktőzsde, IFUA és Abessse tanácsadó cégek. Rajtuk kívül sok magándiákom is van 13 éves kortól egészen 60 évesig.

- Általában az SpeakOut / Business Result széria könyveit használom az órákon. Ezek erősen beszédközpontú, aktualizált könyvek jó nyelvtani magyarázatokkal és példákkal. Ettől minden további nélkül eltérhetünk annak függvényében, hogy milyen tankönyvet szeretnél használni.

- Mivel a nyelvtanulás nem csak nyelvtan és feladatok lélekölő ismétlése és gyakorlása, ezért az én óráim mindig tartalmaznak az adott témához kapcsolódó kivonatot filmekből, cikkekből, egyéb tartalmakból.

- Továbbá mindig igyekszem a tanítványaim saját igényeihez / elvárásaihoz alkalmazkodni és ezeknek megfelelően összeállítani egy óra tartalmát. Így az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem használunk könyvet az órákon, hanem az óra tartalmát mindig előzőleg válogatom össze figyelembe véve, hogy a diáknak mire van éppen szüksége, de mégis egy meghatározott tanmenetet követve.

- Szeretem kihangsúlyozni, én maximálisan szem előtt tartom, hogy az én óráimon a diákok ne érezzék kellemetlenül, megfélemlítve magukat, hanem ezzel szemben kellemes és nyugodt környezetben dolgozhassanak az elsajátítandó cél érdekében.

- Ha úgy döntesz, hogy velem kezded és folytatod az angolt, akkor készülj fel arra, hogy nem csak lélekölő nyelvtanozással töltjük majd az órákat, hanem hasznos kifejezéseket tanulunk majd filmekből, zenékből és egyéb kiegészítő anyagból.

- Kezdők, újrakezdők, haladók és magasabb nyelvi szintre aspirálók is bátran jelentkezhetnek és kipróbálhatják egy ingyenes próbaóra keretein belül, hogy milyen velem a nyelvtanulás.


Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél egy ingyenes próbaórán kipróbálni mint angoltanárt, készséggel állok rendelkezésedre.Ajánlások

Szaniszló S. Szaniszló S.
0 letanított órák

A Budapesti Értéktőzsde munkatársa vagyok, munkám miatt nyelvtudásomat is folyamatosan fejlesztenem kell. Bálint közel két éve foglalkozik velem, és ez idő alatt többet fejlődtem, mint az elmúlt években bármelyik tanáromnál. Ennek oka, hogy Bálint hozzáállása és rugalmassága kiemelkedően biztosítja az igényekhez való alkalmazkodást. Mindenki más szinten van, mindenkinek más megy jobban vagy gyengébben. Bálint ezeket remekül látja és használja folyamatosan, így az órák minden perce hasznos. Amikor jobb formában vagyok, bátran erősít, és szinte anyanyelvi környezetben érezhetem magam, de ha éppen a fáradtságot érzi rajtam, maximálisan türelmes. Nekem a gyakorlás a legfontosabb, a hosszú évek alatt tanultak hasznossá tétele. Korábban az önbizalmam hiánya nagy mértékben akadályozott, de Bálint folyamatosan tanít a nyelv használatára, így ma már nem csak gyarapodott a tudásom, de azt képes vagyok bizonyítani is. Bálint tanítását olyan hasznosnak találtam, hogy fiatalabb rokonomat is rávettem a nyelvtanulásra, és bár előtte nagyon tartott annak sikertelenségétől, Bálint órái után már lelkesedést fedeztem fel az arcán. Azt gondolom, minden angol tanár tud angolul, de azt a tudást magas szinten átadni már kevesebben. Bálint képes erre, ezért szeretném mindenkinek ajánlani. Azt gondolom, egy próbaórával senki sem kockáztat sokat, de annál többet nyerhet. - 2020. okt. 13.

Réka S. Réka S.
0 letanított órák

Rendkívül meg voltam elégedve a hozzáállással és a felkészültséggel. Az órákat mindig pontosan akkor tudtuk megtartani, amikor nekem passzolt és mindig rugalmasan tudtuk átszervezni, ha éppen arra volt szükség. Csak ajánlani tudom mindenkinek. - 2020. okt. 12.

Szalay Z. Szalay Z.
0 letanított órák

Azért kezdtem el külön angol órákat venni, mert volt egy célom, az hogy megcsináljam a középfokú nyelvvizsgát. Nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült, amit elsősorban ezeknek az óráknak köszönhetek. A legelején nem nagyon mertem megszólalni angolul, mert nem volt sok önbizalmam. Azonban, ahogy teltek a napok egyre bátrabban beszéltem. Nagyon jó érzés volt, hogy rugalmasak voltak az időpontok, szinte mindig akkor volt megtartva, amikor nekem alkalmas volt. Pár hét után megértettem, hogy az a fontos, hogy hinnem kell abban, amit csinálok. El kell hinnem, hogy tudok angolul beszélni, hogy meg merek szólalni még akkor is, ha nem tökéletes, amit mondok. Így tudok idővel eljutni oda, hogy folyékonyan beszéljek. Nagyon pozitív volt számomra, hogy mindig az érdeklődési körömnek megfelelő témakörök és feladatok voltak. Így, nem voltak unalmasak az órák. Elkezdtem sorozatokat is nézni, először angolul, magyar felirattal, majd angolul, angol felirattal. Egyre jobban megértettem mindent és éreztem magamon a fejlődést és ez még nagyobb önbizalmat adott. Rengeteg új szót és kifejezést tanultam az órák alatt, amiket a mindennapi beszédben használunk. Összességében, teljesen elégedett, boldog és hálás vagyok. Köszönöm szépen a segítséget. - 2020. okt. 11.

Kristóf B. Kristóf B.
0 letanított órák

Az órák kellemes hangulatban teltek és ha valamit nem értettem mindig volt türelem és segítőkészség,de talán ami a legfontosabb jó érzés egy olyan embertől tanulni akin látszik hogy tényleg szereti a nyelvet. Jól működött az alkalmazkodó készség, ha egyénileg én kértem egy témát, akkor is tudtunk arra több időt szánni. Az internetes és a személyes oktatással sem volt probléma és meg tudtuk oldani az általam kért alkalmakat akar még hétvégén is, esetleg a megbeszélés alapján ha áttevődik egy óra se volt probléma, viszont kicsit előbb ha szólsz esetleg a jövőben azért lehet jó mert aki dolgozik nehezebb beosztani az idejét, de nyáron illetve a suli mellett ezzel általában nem volt probléma. A videók és sorozatok általi tanulást kifejezetten szerettem, és általuk könnyebben elsajátítható volt a beszéd. Az új szavak megtanulásában se volt hiány, csak néha úgy éreztem talán ha elmondanád és kevesebbet kéne találgatni több idő maradna meg az órából, bár ezeket a szavakat akár a szótárból is ki lehet keresni. A beszélgetéseket is kifejezettem szerettem, illetve hogy volt idő kijavítani magam és nem lettem megállítva minden apró hibáért így nagyobb lelkesedéssel beszélgettem és írtam ki amit nyelvtanilag nem tudtam. A száraz tanulási módszereket nem tapasztaltam, viszont talán ha kicsit több időt szánnánk a nyelvtanra, akkor nagyobb magabiztossággal indulhatnék, vagy esetleg akik hozzád járnak vizsgára, bár így hogy most jelenleg szóbelire készülök ez sem akadály 🙂 - 2020. okt. 9.Kapcsolati űrlap