Szandra K.

Szandra K.

48 órán belül válaszol az üzenetek 13%-ára
13% 48 ó+

Szandra K.

A sikerélmény a cél! Az eddigi munkám során minden nálam felkészülő diák sikeres vizsgát tett. Remélem Te leszel a következő, akinek segíthetek!

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Kovács Szandra vagyok, 33 éves.
Több, mint 15 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem. Matematika korrepetálást, pótvizsgára és érettségire való felkészítést vállalok általános, középiskolás és főiskolás diákok részére. Ha nehezen megy a tantárgy, esetleg nem vagy puszipajtás a tanárral vagy csak nem tudtad megszeretni, segítek, hogy sikerélménnyel vedd az akadályokat. Már nagyon sok diákomnak sikerült kedvet csinálnom hozzá, így remélem, hogy Neked is segítségedre lehetek!

Továbbá vállalom érdeklődő fiatalok reklámgrafika képzését Adobe Photoshop programmal. Saját iskolát vezetek, emellett az SZTE-n több évig Közgazdász hallgatókat is tanítottam. Az egyéni képzés keretein belül a saját igényeidhez alkalmazkodunk, mind az időpont, a tempó, és a témakör szempontjából is. Az oktatás során megtanulunk reklámgrafikai szemlélettel promóciós anyagokat, online- és offline- hirdetéseket, arculati elemeket készíteni. A képmanipulációba is belekóstolunk, többek között megismerkedhetsz a maszkolás, retusálás, effektek, szűrők használatával is. Gyakorló grafikusként megosztom veled a szakma apró trükkjeit, pl. mire kell figyelni a nyomdai anyagok gyártatásakor, stb. A képzés kifejezetten gyakorlatorientált, ami azt jelenti, hogy a túlnyomó elméleti tudás helyett valós projekteken keresztül sajátíthatod el a Photoshop ismeretét, mindeközben kiélheted a kreativitásod.

Az oktatást Skype, Zoom és Teamviewer segítségével végzem. A Teamviewer az én gépemen van, így az oktatás során tudsz gyakorolni, és segítek, ha elakadtál. Sőt, az órákon saját Photoshopra sincs szükséged, mivel a környezetet biztosítom. :)
Ha bármilyen kérdésed adódna, keress bátran!

Általános és közepiskolai órák:
45 perc: 3500Ft
60 perc: 4000Ft
Kiscsoportos: 3000Ft/45 perc

Főiskolai tantárgyak:
45 perc: 4500Ft
60 perc: 5000Ft

Photoshop:
45 perc: 4500Ft

A leghatékonyabban a duplaórákban tudunk együtt dolgozni a diákokkal, ezért így tanítok.

Skype név: corbeau1986
Tel: 20/ 370 22 32
matekonline.hu

Várlak szeretettel az online képzéseimre!
Szandra