Kémia egyszerűen!Eszter H.

Helbich-Mezőfi Eszter
Igazolt fiók:
kémia - középi., kémia - ált. iskola, biológia - ált. iskola, biológia - középi.
Pécs
Tanít online / skype-on keresztül is
délelőtt,
100% megválaszolt üzenetek
12h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Júliustól van szabad időpontom !

Szeretnél te is jó érettségit kémiából/biológiából? Vagy csak javítani szeretnél a jegyeiden?
Akkor ne habozz, kezdjünk el már most készülni, hogy ne érjen meglepetés az érettségin!
Az óráim személyre szabottak, a tananyagot mindenkivel saját igényei szerint dolgozom fel.
Úgy a legjobb készülni, ha az órák jó hangulatban telnek! Az óráimon kalott modellt és mikroszkópot is használok az adott részek mélyebb megértéséhez.
4 éve készítem a diákokat érettségire, ötödéves biológia-kémia tanárszakos hallgatóként.
Skype-on is rendszeresen tanítok.
Kérlek jelezd előre, ha csak alkalmanként vennél órát!
Ajánlások

Csak ajánlani tudom, hihetetlen türelmes, érthetően magyaráz. Kevesebb mint fél év alatt egy teljes jegyet tudtam javítani kémiából neki köszönhetően!

Ruppert L. - 2020. jún. 29.

Ősszel kezdtem el Eszterhez kémiára járni, hogy felkészüljek az érettségire. Nélküle biztos nem sikerült volna, mert rengeteget segített nekem. Rendkívül kedves és segítőkész. Ha valami nem ment sokat gyakoroltuk azt, feladatsorokat állított össze nekünk, valamint vállalt mindenki számára online oktatást is a vírus ideje alatt. Én csak ajánlani tudom mindenkinek Esztert, mert vele sikerülni fog a kitűzött cél.

Berill Á. - 2020. jún. 29.

Precíz, alapos, hangulatos tanítás. Rendkívül közvetlen. Kérdéseimre a lehető legpontosabb választ kaptam mindig. Csak ajánlani tudom. Imádtam hozzá járni.

Klaudia P. - 2020. jún. 29.

Nagyon türelmes, több szemszögből is elmondja, amit nem értek, szinte nulla tudással mentem el hozzá, 2 hónap múlva négyes lett a vizsgám. Közvetlen, kedves és nagyon jól átadja a tudását, csak ajánlani tudom!

Kata L. - 2019. aug. 29.

Lelkiismeretes, precíz és alapos. Szereti a munkáját. Jól felkészít a vizsgára. Ha őt választod nem fogod megbánni mert számára nincs reménytelen és lehetetlen. Öröm vele tanulni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Baksai J. - 2019. aug. 28.

Érettségire készülő diákok! Ha a kezetekhez szeretnének kapni egy jó érettségi bizonyítványt, akkor én bátran, ajánlom nektek Esztit! Lassan egy éve járok hozzá. A kémia tudásom szinte nem is volt ő még is felhozott és egy jó érettségi bizonyítványt fogok kézhez kapni szerdán. Mindig kedves, aranyos és türelmes volt velem. Nagyon türelmes. Ha valamit elmondott nekem százszor és nekem nem jutott eszembe vagy elfelejtettem ő nem vágott fintorokat nem szidott le, hogy miért nem tudom. Ő türelmesen és kedvesen megint elmondta. Ha volt kérdésem órán kívül, vagy házi feladat, amit nem értettem, hozzá bátran fordulhattam, mert mindig segített. A feladatok megértéséhez több módszert alkalmazott, hogy tényleg megértsem és tudjam az adott anyagot. Miért is ajánlom őt? Nagyon kedves, vicces, jó fej, türelmes és elhivatott nem csak a munkája, hanem a körülötte lévő emberek iránt is. Mellesleg nagyon finom sütit süt! Ha van bármi kérdésetek biológiával vagy kémiával kapcsolatban ne habozzatok rá írni! Ő biztos megfogja tudni oldani nektek és teljes mértékben felkészít belőle!

Jankovics Z. - 2019. jún. 25.

Nagyon jó korrepetitor, remekül magyaráz és könnyen megérteti az anyagot. Érdekessé teszi a tantárgyat, könnyű vele dolgozni.

Dobi H. - 2019. jún. 24.


Kapcsolati űrlapAjánlást írni