Ének és zongora oktatás egyszerűen, hatékonyan és könnyedénNagy R.

Ricsi Nagy
Igazolt fiók:
ének, szolfézs, zongora
Budapest
100% megválaszolt üzenetek
18h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Nagy Richárd vagyok, 24 éves. 7 évesen kezdtem el zongorázni és 10 évesen énekelni a Kodály Zoltán zeneitagozatos általán iskolában, aztán 2014-ben jöttem fel Budapestre az X faktorba, ahol a döntöben 4. lettem.
Ezután az izgalmas, sűrű év után, elkezdtem tanulmányaimat a Kőbányai Zenei Stúdióban, ahol az ország legjobbjaitól tudtam tanulni 4 éves keresztül. Többek között éneket, zongorát, zeneelméletet szolfézst, menedzsmentet, stúdió technikát és minden olyan tárgyat ami ahhoz segít hozzá a mindennapokban, hogy megvalósíthassam zenei álmaim. Elvégeztem az alapképzést ének szakon, majd a ráépüléses pedagógiai plsuz 2 évet is.
Ha szeretnél hatékonyan jó kedvvel zenét tanulni gyere hozzám! Ha szeretnéd felvételeket is tudunk csinálni óra végén az adott napi anyagról, vagy dalról amit választunk.
Több helyen tanítottam már, magántanárként és iskolában is, de a magántanári működés sokkal szimpatikusabb számomra mivel sokkal személyreszabottabban és a tudtaosan tudunk haladni óráról-órára.Kapcsolati űrlapAjánlást írni