Nagy R.

Nagy R.

48 órán belül válaszol az üzenetek 30%-ára
30% 48 ó+
Új tanulókat fogad

Nagy R.

Új tanulókat fogad

Ének - zongora és szolfézsoktatás, hatékonyan és könnyedén a belvárosban

Ár Ártól 8500 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Nagy Richárd vagyok, 28 éves. 7 évesen kezdtem el zongorázni és 10 évesen énekelni a Kodály Zoltán zeneitagozatos általán iskolában, aztán 2014-ben jöttem fel Budapestre az X faktorba, ahol a döntöben 4. lettem.
Ezután az izgalmas, sűrű év után, elkezdtem tanulmányaimat a Kőbányai Zenei Stúdióban, ahol az ország legjobbjaitól tudtam tanulni 4 éven keresztül. Többek között éneket, zongorát, zeneelméletet szolfézst, menedzsmentet, stúdió technikát és minden olyan tárgyat ami ahhoz segít hozzá a mindennapokban, hogy megvalósíthassam zenei álmaim. Elvégeztem az alapképzést ének szakon, majd a ráépüléses pedagógiai plusz 2 évet is.
Jelenleg van egy stúdióm ahol tanítok és zenétszerzek. A tornoczky All acsess énekese vagyok, és Budapest legelegánsabb hoteleiben énekelek és zongorázok. Énekeltem a Budapet voices-ban és számos közreműködésem votl rádióval és tv-vel. Legutóbb a The Voice zenekarában voltam az egész műsor alatt a zenekat egyik vokalistája. Keresztes Ildikónál is vokálozom.

Ha szeretnél hatékonyan jó kedvvel zenét tanulni gyere hozzám! Ha szeretnéd felvételeket is tudunk csinálni óra végén az adott napi anyagról, vagy dalról amit választunk.
Több helyen tanítottam már, magántanárként és iskolában is, de a magántanári működés sokkal szimpatikusabb számomra mivel sokkal személyreszabottabban és a tudatosan tudunk haladni óráról-órára.

Óratípusok

ének

8500 Ft / 50 perc