Irány az egyetem!Takács István F.

F Takács István
Igazolt fiók:
biológia
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
7000Ft - 7000Ft 60 percért
33% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Kevés jobb dolog van a világon, mint biológiát tanulni. De sokan tanítanak úgy, hogy igazán nem értenek hozzá, mert soha nem tanítottak, és nem is ismerik a tanterveket és a felvételi rendszert.

Vaqyis miért én?

Röviden?
- fiatal, motiváló személyiség vagyok
- évek óta tanítok egyetemen és gimnáziumban
- évek óta érettségiztetek emelt szinten
- update a szakmai tudásom

Kicsit hosszabban!

Évekig voltam tanársegéd a Szegedi Tudományegyetemen. Felvételiztető és szakdolgozat-védő bizottságokat vezettem. Tanársegédként szakdolgozatokat opponáltam, záróvizsga-tételeket dolgoztam ki és vezettem a záróvizsga-bizottságokat.

A szaktárgyakon (növénytan, élettan, bioetika) túl módszertant tanítottam a jövendő biológiatanárainak. Tudom, hogy a különböző személyiségű diákokkal hogyan kell kommunikálni, hogyan lehet sikeresen megtanítani velük az adott tárgyat.

Jelenleg egy belvárosi gimnáziumban tanítok biológia-kémia tagozaton. Tanárként és magántanárként nagy gyakorlatom van szövegértő és érvelő feladatok, problémafeladatok és tesztfeladatok alkalmazásában.

Évek óta javításvezető vagyok az emelt biológia érettségin és rendszeresen szóbeliztetek is!

Közben pedig fiatal, motiváló személyiség vagyok, akivel szeretnek együtt dolgozni a középiskolások és az egyetemisták is. Ja, és még az is lehet, hogy a tévében is láttál! :)

Ha kedved van velem tanulni, keress bátran! Segítek!Kapcsolati űrlapAjánlást írni