KUTI G.

KUTI G.

28 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 28 ó
Új tanulókat fogad

KUTI G.

Új tanulókat fogad

Élő angol minden szinten (Ausztráliában végeztem egyetemet (Swinburne University) + 3 főiskolát Budapesten; szívesen átadom a nyelvtudásomat Neked is !!

Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Aktív kereskedelmi és marketinges pályafutásom során eddig 73 országban használtam és csiszoltam folyamatosan az angoltudásomat. 3 évet tanultam és dolgoztam Ausztráliában.
Szívesen tanítok ÁLTALÁNOS és ÜZLETI angolt (kezdő -, haladó - és felsőfok ), mert látom, hogy sok fiatal másként nem fog tudni bejutni a felsőoktatásba, illetve később boldogulni akár itthon, akár külföldön. Magam nagyon sok támogatást kaptam a szüleimtől, ezért is segítek szívesen másoknak is.
Eddig 94%-os siker-eredmény a nyelvvizsgára / érettségire / felvételire felkészítéseknél. Budapesten és az agglomerációban igény- és lehetőség szerint kérésre házhoz is tudok menni. Tanítványaim között megtalálható csaknem valamennyi 'aktív' korosztály ( jelenleg 6 - 65 éves korig), de bárkit szívesen tanítok, kiváltképp, ha szorgalmas Vagy !

A nyelvtanulást soha nem késő elkezdeni (viszont sohasem szabad befejezni) !

Pilótáknak ATPL - CPL angol fónia oktatás !

Referenciák (6)

+ Referenciát írni
Benedek G.

Benedek G.

Ellenőrizetlen referencia

Korábban már tanultam más angol tanárokkal is, de mind közül Gyurival volt a leghatékonyabb a nyelvtanulás. Személyiségének is köszönhetően élvezetessé teszi a tanulást. Az ő segítségével sikerült 5 re vizsgáznom az emelt angol érettségimen.

Renata D.

Renata D.

Ellenőrizetlen referencia

A teljesen zárkózott 9 éves lányommal is hamar megtalálta a hangot. Ügyes, tapasztalt és gyorsan ráérez a tanítványra. Meghozza a kedvet tanulni:)

Tanár válasza:

Kedves Reni! Nagyon köszönöm a kedves szavakat és boldog vagyok, hogy ilyen gyorsan sikerült a Kisasszonnyal megtalálni a közös hullámhosszot !!!! Üdv, George

Zoltán P.

Zoltán P.

Ellenőrizetlen referencia

Gyuri a harmadik magántanár fiam mellett, de őszintén reméljük, hogy az utolsó. Kisfiam (14) is őt választotta, de amikor megkérdeztem, hogy ki a legjobb tanára, egyből rávágta, hogy a Gyuri. Mindig pontos, precíz, a nyelvtani részben abszolút biztos tudást szereztünk. Abszolút érhetően tanít, türelmes, emellett a számonkérés sem marad el. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mind emberileg, mind tanárként.

Enikő J.

Enikő J.

Ellenőrizetlen referencia

Gyuri a legjobb angol tanár akit valaha ismertem. Nagyon jól beszél angolul, hihetetlen tudással rendelkezik, türelmes, segítőkész! Nagyon régóta ismerem, Ő segített a szakmai nyelvvizsgám megszerzésében és igazából nagyban hozzájárult, hogy bátran megléptem, hogy kijöjjek Amerikába! Szóval Gyurival igazából mindenki csak jól jár, az első ember akit ajánlanék bárkinek aki szakmai nyelvvizsgára, felsőfokú nyelvvizsgára készül vagy csak egyszerűen angolt akar tanulni.

Krisztina B.

Krisztina B.

Ellenőrizetlen referencia

Főiskolai csoporttársam ajánlotta Gyurit és ezért nagyon hálás vagyok neki, hiszen az egyik legjobb tanár segített hozzá a szakmai középfokú majd a felsőfokú nyelvvizsgámhoz. Gyuri felkészült, nagyon magas szintű angol tudással rendelkezik és a lehető legalaposabban magyarázza el a dolgokat. Nyitott, barátságos személyiség, öröm volt vele tanulni :) A mindennapi angol tudáson felül mindig hozott extra példákat, szavakat, amelyekkel megtanulásával sokakat le lehetett nyűgözni egy vizsga során vagy éppenséggel a munkában. Bátran merem Őt ajánlani mindenkinek, biztosan nem fogsz csalódni és meg fogja szerettetni az angolt a tanítványaival. Köszönöm a segítséget! :) Krisztina

Fotók és bizonyítványok