Ausztráliában végeztem az egyetemet (Swinburne University of Technology, Melbourne), + 3 főiskolát Budapesten; szívesen átadom a nyelvtudásomat Neked is !!György K.

KUTI György
Igazolt fiók:
angol nyelv (nyelvvizsgáig) kezdőtől felsőfokig, flight radiophone operator vizsgára felkészítés
Budapest, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Szigethalom, Halásztelek, Érd, Budaörs
4000Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este,
A magántanár házhoz megy
100% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Szívesen tanítok angolt - kezdő - haladó -felsőfok - , mert látom, hogy sok fiatal másként nem fog tudni bejutni a felsőoktatásba, illetve később boldogulni itthon, vagy külföldön. Én nagyon sokat kaptam a szüleimtől, boldogan segítek másoknak is. Eddig 96%-os siker-eredmény a nyelvvizsgára felkészítéseknél. Budapesten és a déli agglomerációban lehetőség szerint házhoz is tudok menni.
PILÓTÁKNAK angol fónia oktatás !
A nyelvtanulást soha nem késő elkezdeni (viszont befejezni sohasem szabad) !Ajánlások

Gyuri a legjobb angol tanár akit valaha ismertem. Nagyon jól beszél angolul, hihetetlen tudással rendelkezik, türelmes, segítőkész! Nagyon régóta ismerem, Ő segített a szakmai nyelvvizsgám megszerzésében és igazából nagyban hozzájárult, hogy bátran megléptem, hogy kijöjjek Amerikába! Szóval Gyurival igazából mindenki csak jól jár, az első ember akit ajánlanék bárkinek aki szakmai nyelvvizsgára, felsőfokú nyelvvizsgára készül vagy csak egyszerűen angolt akar tanulni.

Enikő J. - 2019. szept. 3.

Főiskolai csoporttársam ajánlotta Gyurit és ezért nagyon hálás vagyok neki, hiszen az egyik legjobb tanár segített hozzá a szakmai középfokú majd a felsőfokú nyelvvizsgámhoz. Gyuri felkészült, nagyon magas szintű angol tudással rendelkezik és a lehető legalaposabban magyarázza el a dolgokat. Nyitott, barátságos személyiség, öröm volt vele tanulni :) A mindennapi angol tudáson felül mindig hozott extra példákat, szavakat, amelyekkel megtanulásával sokakat le lehetett nyűgözni egy vizsga során vagy éppenséggel a munkában. Bátran merem Őt ajánlani mindenkinek, biztosan nem fogsz csalódni és meg fogja szerettetni az angolt a tanítványaival. Köszönöm a segítséget! :) Krisztina

Krisztina B. - 2019. aug. 27.

George maximális elhivatottsággal állt végig hozzám a felkészülés folyamán, és olyan dolgokat tanultam meg, melyekről azelőtt mégcsak nem is hallottam. Tanítási módszereit illetően fontos megemlíteni, hogy az átlagostól eltérő módszert használ, ami nekem nagyon bevált, sokkal könnyebben rögzültek a különböző szabályok. George egy igen lendületes, dinamikus személyiség, gyakorlatilag egy lendülettel "sodor" végig az órán, egyrészről unalmas foglalkozásról szó sem lehet, másrészről tényleg olyan dinamika van bene, hogy minden óra érdekes és egyúttal igen hatékony volt. Köszönöm a segítséget utólag is! :-) Krisztián

Szabó K. - 2019. aug. 27.


Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlapAjánlást írni