Pál F.

Pál F.

29 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 29 ó
Új tanulókat fogad

Pál F.

Új tanulókat fogad

Központi felvételire való felkészítés (matek és magyar)💡"hatékony, érthető, magas szintű órák"💡

  • 5/5 (1 diák értékelte)
  • 8 letanított órák
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

✏️Bemutatkozás
Az ELTE-n végeztem magyar szakon, irodalommal és nyelvészettel is behatóan foglalkoztam. Sok éve adok magánórákat, kicsiket és nagyokat is tanítok, készítek fel érettségire, központi felvételire is diákokat, illetve az is gyakran előfordul, hogy az éppen aktuális, iskolában vett órai tananyagot dolgozzuk fel a tanulókkal. Bármelyikről is legyen szó, igyekszem a tudást lényegretörően, gyakorlatiasan átadni, középpontba helyezve a gamifikáció módszerét, azaz játékos feladatok segítségével, élvezetesen kerülnek feldolgozásra a különböző témakörök.

✏️ Mire készítek fel?
Fő területem a központi felvételire való felkészítés. Egy kiváló kollégámmal, Boda Ádámmal közösen tartunk nyolcadikosoknak, hatodikosoknak és negyedikeseknek páros (tehát két fős) kurzusokat, melyeken az alapoktól indulva az összes feladattípust végigvesszük, hogy kellő rutint és ismeretet szerezzenek diákjaink, mire elérkezik a felvételi ideje. Három tanfolyamunk van, amik közül lehet választani: tavaszi (márciustól induló), nyári (júniustól induló) és őszi (szeptembertől induló). A kurzusok online zajlanak, az 1 órás (60 perces) magyar nyelvi részét én tartom, az 1 órás (60 perces) matekos részét a kollégám oktatja. Igény szerint a központi felvételi szóbeli részére is tartunk felkészítő alkalmakat.

✏️ Hogyan indul el egy kurzus?
Két módja van egy tanfolyam elindításának:
1) Keresnek maguk mellé egy diákot (osztálytársat, barátot stb.). Egy online teszt kitöltetésével ellenőrizzük, hogy hasonló szinten van-e a két diák, majd ezután keresünk egy közös időpontot.
2) Feliratkoznak a listára, majd egy matematikai, illetve magyar nyelvi online teszt kitöltése után egy hasonló tudásszintű diákkal összeállítjuk az adott tanulót. Végül kiválasztunk egy olyan időpontot közösen, ami mindenkinek megfelel.

✏️ Tanítási módszer
A tanítási módszer szerintem egyéntől függ, a diákok igényeinek megfelelően kell kialakítani. Próbáljuk közérthetően, a lehető legegyszerűbben elmagyarázni az adott anyagot. Jókedvvel is lehet tanulni, mint fiatal tanárok arra törekszünk, hogy kellemes hangulatban, élményszerűen teljen a tanulás.
A kurzusokon elsősorban feladatlapokat oldunk meg, hogy minél jobban rutinszerűvé váljon a feladatelsajátítás, néha egy kis versenyt is beiktatunk figyelve arra, hogy mindenkinek legyen sikerélménye, illetve a digitális technológiát is bevonjuk az oktatásba.
Ha valakinek valamilyen feladattípus nem megy, akkor arra kitérünk, és kap külön házit is belőle. Házi feladat mindig szokott lenni, az elején kevesebb, közeledve a felvételi felé egyre több, a végén teljes feladatlapokat kell majd otthon is megoldani.

✏️ Speciális igények
Bármilyen igényt szívesen meghallgatunk, keressenek bizalommal. Az alap felállás a fentebb leírtak, de nyitottak vagyunk különböző módosításokra (pl.: órák hosszának vagy a képzés idejének megváltoztatása / kettőnél több fős tanfolyamok indítása / csak matekra vagy csak magyarra készülés stb.).
Egyénileg is tartok órákat általános iskolásoknak matematikából, magyarból és történelemből legyen szó egy általános korrepetálásról, tehetségfejlesztésről vagy pótvizsgára készülésről.

✏️ Árak
Páros óra magyar: 4.000 ft. / fő / óra (60 perc)
Páros óra matek: 5.000 ft. / fő / óra (60 perc)
*
Egyéni óradíj kapcsán keressenek meg személyesen.

Bármilyen kérdéssel forduljanak hozzám bizalommal!

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 50 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Edina F.

Edina F.

Ellenőrizetlen referencia

A fiammal a Covid online oktatás idején kezdett tanulni Pali. Korábban több tanárt is kipróbáltunk, de ő volt az egyetlen akivel szívesen tanult a fiam. Jól magyaráz, világosan, érthetően adja át a bonyolultabb nyelvtani anyagot is. A középiskolai felkészítésben is sokat segített, lelkiismeretes, pontos, jó tanár. Mindenkinek ajánlani tudom!

Judit J.

Judit J.

Ellenőrizetlen referencia

A fiam 8. osztályos és nem éppen humán beállítottságú, ez meglátszott a 6. osztályban írt felvételijén is.. Utána döntöttük el, hogy egy magántanárt keresünk neki. Egy ismerősöm ajánlotta Palit, aki a meetnlearn honlapon találta őt. Pali készítette fel a fiamat a felvételire, ahol most 42 pontot szerzett, ez fantasztikus eredmény! Rugalmas, készséges, nagyon felkészült tanár, aki nem csak a felvételiben, de a mindennapi tanulásban is sokat segített, így max pontot is visz a fiam tovább:) Mindenkinek csak ajánlani tudom!