Miklós S.

Miklós S.

Miklós S.

Matematika egyszerűen és olcsón.

Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Schaum Miklós (32 éves) vagyok, és már 16 éves korom óta korrepetálok másokat matematikából. Később fizikából is kezdtem felzárkóztatást eszközölni.

Egyaránt vállalok hosszabb távú korrepetálás adását matematikából (pl. érettségire való felkészítést), vagy akár egy-néhány órás alkalmi adott tananyag elsajátítását (gyors tz/zh felkészítés). Fizikából csak az utóbbit vállalom.

Többféleképpen tudom megértetni, elmagyarázni és megtanítani a matekot. Ez függ attól is, hogy számodra csak "túlélni" kell a tantárgyat, vagy azért szeretnél konyítani is hozzá, esetleg szeretnél profivá avanzsálódni belőle.

Én nem csak szárazon az anyagot adnám tovább (csak ha be akarod magolni), hanem én a gondolkodásmódot, a dolgok összefüggésének a könnyed átláthatóságára, egyszerűbb megoldásmenetekre, és hasonló dolgokra is meg tudlak tanítani titeket matematikából.

Ha csak 1-2 órára kellenék, akkor mindenképpen hozzám kellene igazodnod, mert nem Budapesten lakom, így munkahely végeztével, vagy kezdete előtt, tudnánk megbeszélni az időpontot. (Pl. ha 15:30-kor végzek, akkor 16:00-tól 22:00-ig ráérek, ha meg csak 12:00-tól kezdek el dolgozni, akkor akár 7:00-tól 11:30-ig ráérek, stb.)
Ha pont olyan programom van, ami miatt amúgy is Budapest utcáit rónám (színház, bármi, és aznap nem dolgozom), akkor simán ráérek reggeltől-estig a hét bármelyik napján.

Martonvásár környékén lakom, így ha te a közelben laksz, ahol én, akkor mindenképpen én vagyok az embered. :)

Ha esetleg nem lenne opcionális számodra a fenti, akkor nyugodtan lapozz tovább, és keress olyan személyt, aki szintén megfelel, és időpontilag is jó neked, mert magamból kiindulva, biztosan vannak más jó matektanárok is az oldalon.

Tudom, hogy a legtöbb intézményben eléggé gyér a matematika oktatása (és ez többnyire a tanár hibája), és ez sokaknak egy nehéz tantárgynak számít, így érthető, hogy éppen ezen az oldalon tengődsz.

Nem vagyok fizetős tagja az oldalnak, így ha megtetszettek a fentiek neked, akkor mindenképpen telefonon, vagy arckönyvön érdeklődj elsősorban nálam. (O6EO/6ES-8O6I || /XeiVo.Veky)

Most, hogy eljutottál a leírásom végére, dönts bátran, és kívánom, hogy sikeresen menj át matekból minél jobb eredménnyel! :)

/Az online oktatást is vállalom, de szerintem úgy nem minden tudás adható át./

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Bajnok Zsuzsanna C.

Bajnok Zsuzsanna C.

Ellenőrizetlen referencia

Tiszteletem. Szeretném önnel felvenni a kapcsolatot hogy érdeklödjek. Válalna e matek korrepetálás hosszab távon. 9 osztály os része. 06705521860 Tisztelt Csernusné Bajnok Zsuzsanna