Patrik N.

Patrik N.

2 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 2 ó
Új tanulókat fogad

Patrik N.

Új tanulókat fogad

Programozói magántanítás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Referenciák Megválaszolt kérdések

Leírás

Nusszer Patrik vagyok. Jelenleg a BME mérnökinformatika szakát végzem, bár egyetemi felvételem előtt passióból 7 éve programoztam autodidakta módon, rengeteg különböző nyelven, és azóta is sok sokaknak segítettem egyetemisták és középiskolai diákok tanulmányait.
Programozói oktatást vállalok a következő formákban:
Vállalom:

- Emelt informatika érettségire felkészítést
- Középiskolások és egyetemisták korrepetálását. Amennyiben egyetemista vagy, küldd el a tárgykövetelményeidet, hogy biztosan monzdhassam, hogy maradéktalanul fogok tudni neked segíteni az adott témában.
- Szoftverfejlesztői oktatást felnőtteknek, akik pályát szeretnének váltani, és már rengeteg rosszat hallottak az alacsony minőségű bootcamp oktatásról.
Az oktatásom alatt a hangsúly nem az éppen tanult programnyelv lexikális részén van, hanem a nyelvktől független (nyelvagnosztikus) algoritmikus gondolkodáson, amelyet a programozók hosszú idő alatt sajátítanak el. Ez az a folyamat, amely során rájövünk, hogy a programnyelvek alapvető építőelemeiket tekintve semmit sem változtak 20 éve. Azóta bár jött újabb és újabb programozási paradigma, de a programlogikát alapvetően még mindig a strukturált programozás határozza meg, az eztán érkezők mindössze csak bővítményei, hogy a vállalati méretű alkalmazások fejlesztése fenntarthatóbb, könnyebben modellezhető, részekre bontható legyen. Ehhez legoptimálisabb, ha nem egy, hanem több nyelvet is be tudok mutatni, szisztematikusan, hogy lehessen látni, hogy mi az az alacsony szintű nyelv, és ennek ismerete hogyan segít a magasabb szintű nyelvek minden szegletére rávilágítani.

Azóta több paradigma is született, de a legfontosabb, hogy a megoldásunk fő logikáját még mindig a strukturált programozási paradigma elemeivel oldjuk meg. Az ő utána következők - ahogy ősei is - nem alternatív megközelítések, hanem az előzőnek a kibővítése, hogy a projektjeinket még rendszerezettebbé, protokollosabbá, újrafelhasználhatóbbá és absztraktabbá tegyük, amely a nagyvállalati méretű projektet hosszú távú könnyű bővíthetőségén segít.

Teamviewer vagy Skype segítségével is szívesen oktatok abban az esetben ha nem tudunk máshol találkozni.

Referenciák (2)

Pálvölgyi Z.

Pálvölgyi Z.

Ellenőrizetlen referencia

Patrik szemelyeben egy megbizhato, nagyon rendes es felkeszult tanart ismertem meg. Szabadidejeben, hetvegen is lehet ra szamitani. Batran ajanlom Mindenkinek!

05 B.

05 B.

Ellenőrizetlen referencia

Megbízható, felkészült, nagyon rendes. Bármivel lehet hozzá fordulni, még a szabadidejében éjszaka és hétvégén is ott van, hogy segítsen, ha szükség van rá. Mindenkinek ajánlom!

Megválaszolt kérdések (3)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Patrik N.

Hogyan lehetne megoldani ezt az informatika példát?

Feladat: A véradók nyilvántartásában szerepel a név mellett az értesítési cím és a vércsoport. Egy balesetet szenvedett X vércsoportú emberhez keressünk megfelelő donort! Az eredmény a donor neve és címe legyen! (projektnév: E_VI_7) Adott ez a program, de a vége nem fordul le. Tudna valaki segíteni…

Patrik N.

Tanácsot kérnék.

Sziasztok! Van bárkinek valamilyen tanácsa, hogy az emelt szintű informatika érettségire miből (milyen anyagból, könyvből, feladatsorokbol) lehetne legjobban felkeszulni?

Patrik N.

Informatika

Üdv! 11. osztályos tanuló vagyok és nagyon érdekel az informatika világa. Jelenleg is járok fakultaciora az iskolamban, és eddig elsajatitottam az Office programok helyes használatát viszont úgy érzem ez lehet az érettségihez eleg de az egyetemre mire odamegyek több alaptudasra lesz szükségem.…