Programozói magántanításPatrik N.

Nusszer Patrik
Igazolt fiók:
JAVA programozás, procedurális programozás, objektumorientált programozás, funkcionális programozás, programozás, C#, C# .NET, C/C++
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
A magántanár házhoz megy
100% megválaszolt üzenetek
3h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Programozói magántanítást vállalok:

Alapoktól felépítve,
Korrepetálásként emelt infó érettségihez, OKJ-s képzéshez, akár főiskolai/egyetemi feladathoz vagy releváns tárgyhoz, utóbbi attól függ pontosan mihez kell a segítség, illetve hogy az iskolád mit ír az adott tárgyról
A nyelvek amiket a leginkább ismerek a C#, Java (SE), C++, utóbbi révén valamennyire a C, Swift valamennyire.

Teamviewer vagy Skype segítségével is szívesen oktatok abban az esetben ha nem tudunk máshol találkozni.

Protfólió, weboldal:
nusstudios pont com

Csoportoknak jár kedvezmény a 4000 FT-os óradíjból, úgy 3500 FT 60 perc.

Ha szeretnél elkezdeni programozni, és keresel egy stabil pontot, akkor át tudom adni amire szükséged van.

A hangsúly pedig nem a lexikális részén van, hanem a nyelvektől független (nyelvagnosztikus) algoritmikus gondolkodáson, amelyet minden programozó elsajátít az évek alatt mire rájön, hogy legalapvetőbb építőelemeiket tekintve majdnem az összes nyelv ugyanolyan, méghozzá több mint 20 éve.

Azóta több paradigma is született, de a legfontosabb, hogy a megoldásunk fő logikáját még mindig a strukturált programozási paradigma elemeivel oldjuk meg. Az ő utána következők - ahogy ősei is - nem alternatív megközelítések, hanem az előzőnek a kibővítése, hogy a projektjeinket még rendszerezettebbé, protokollosabbá, újrafelhasználhatóbbá és absztraktabbá tegyük, amely a nagyvállalati méretű projektet hosszú távú könnyű bővíthetőségén segít.

A nyelvek egymástól bizonyos részletekben térnek csak el, amely miatt esetleg van amelyik adekváltabb egy olyan feladatra amelyre a másik kevésbé, esetleg az egyik az egyszerűségre törekszik, a másik alacsonyabb szintű és több kontrollt ad a kezünkbe, a másik átmenet a kettő között, szintaktikailag is kicsit mások, illetve a paradigmákról is esetleg apróságokban más lehet a véleményük, de alapvetően megegyeznek legfontosabb elemeikben.

Nagyjából minden programozói tanterv része alapvetőbb ismert algoritmusok bemutatása (mintaillesztés/rendezés/útvonalkeresés gráfokban/visszalépéses keresés), ismert fontosabb adatszerkezetek belülről (önkiegyensúlyozó bináris keresőfák, hasítótáblák, 1 és többdimenziós tömbök, tömblista, láncolt lista, gráfok), a strukturált paradigma elemei (elágazás/ciklus/szekvencia/viselkedés és állapot), algoritmusok írása/problémamegoldás, objektum orientált modellezés (futásidejű polimorfizmus/öröklődés/egységbezárás és társai), regular expressions, szöveges fájlkezelés, illetve alacsony szintű fájlkezelés. Ezek azok amikben biztosan tudok segíteni, természetesen ha akad más, kérdezz rá tudom-e vállalni.

22 éves vagyok, 16 éves korom óta kizárólag magamat tanítva jutottam el idáig, és így valóvilágbeli problémákon keresztül szereztem a tapasztalataimat.Ajánlások

Patrik szemelyeben egy megbizhato, nagyon rendes es felkeszult tanart ismertem meg. Szabadidejeben, hetvegen is lehet ra szamitani. Batran ajanlom Mindenkinek!

Pálvölgyi Z. - 2020. jún. 24.

Megbízható, felkészült, nagyon rendes. Bármivel lehet hozzá fordulni, még a szabadidejében éjszaka és hétvégén is ott van, hogy segítsen, ha szükség van rá. Mindenkinek ajánlom!

05 B. - 2020. máj. 3.


Ez a magántanár jelenleg nem elérhető. Próbálj kapcsolatba lépni valakivel az ajánlott tanárok közül.

Ajánlást írni