Dorottya Mária M.

Dorottya Mária M.

48 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 48 ó+

Dorottya Mária M.

Fókuszban az összefüggések, matematika, biológia és kémia tanítás Budapesten

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Leírás

Végzős általános orvostanhallgató vagyok a Semmelweis Egyetemen, emellett 3 éve párhuzamosan tanulok a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán, ahol elvégeztem a Kvantitatív modellezés modult. Itt ápolhattam a matematika iránti szeretetemet, analízist és lineáris algebrát is hallgattam. Lassan hat év orvosi egyetemi tapasztalattal a hátam mögött megtanultam tanulni, és átlátni az összefüggéseket.

Középiskolás koromban matematikából és biológiából versenyeztem. 90% feletti emelt szintű érettségit tettem matematikából, kémiából és biológiából, ismerem a követelményeket és magam is átéltem a felkészülés folyamatát.
Több év táboroztatási és oktatási tapasztalattal rendelkezem, a BME Gyerekegyetemen tankörvezető voltam és három évig önkénteskedtem a Tarisznya Táborok Alapítványnál, ahol hátrányos helyzetű általános iskolásoknak dolgoztam ki és tartottam természettudományos foglalkozásokat. Emellett a Semmelweis Egyetemen demonstrátor voltam biofizikából.

Jelenleg matematikát oktatok általános iskolás tanítványaimnak, ezért általános iskolás matematikából naprakész vagyok. Bár a személyes oktatást jobban szeretem, a koronavírusra való tekintettel jelenleg csak internetes órákat vállalok.

A tanítást gyönyörű és fontos feladatnak tartom, amellyel szívesen foglalkozom és örömmel szánok rá időt és energiát.
Azon leszek, hogy a tanulás alapos, érdekes és változatos legyen, és emellett a megértett anyag alkalmazásában kellő gyakorlatot is szerezz.
Keress bátran! Az első óra ingyenes.


Óratípusok

Matematika

4000 Ft / 60 perc