Fókuszban az összefüggések, matematika, biológia és kémia tanítás BudapestenDorottya Mária M.

Mudra Dorottya Mária
Igazolt fiók:
matematika - ált. iskola, matematika - középi. biológia - középi., biológia - általános iskola, kémia - középi., biokémia, kémia - ált. iskola, biofizika
Budapest
3000Ft - 3500Ft 60 percért
délután, este, hétvégén,
A magántanár házhoz megy
70% megválaszolt üzenetek
48h+ a válasz idejének átlagos gyorsasága

Végzős általános orvostanhallgató vagyok a Semmelweis Egyetemen, emellett 3 éve párhuzamosan tanulok a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán, ahol elvégeztem a Kvantitatív modellezés modult. Itt ápolhattam a matematika iránti szeretetemet, analízist és lineáris algebrát is hallgattam. Öt év orvosi egyetemi tapasztalattal a hátam mögött megtanultam tanulni, és átlátni az összefüggéseket.

Középiskolás koromban matematikából és biológiából versenyeztem. 90% feletti emelt szintű érettségit tettem matematikából, kémiából és biológiából, ismerem a követelményeket és magam is átéltem a felkészülés folyamatát.
Több év táboroztatási és oktatási tapasztalattal rendelkezem, a BME Gyerekegyetemen tankörvezető voltam és három évig önkénteskedtem a Tarisznya Táborok Alapítványnál, ahol hátrányos helyzetű általános iskolásoknak dolgoztam ki és tartottam természettudományos foglalkozásokat. Emellett a Semmelweis Egyetemen demonstrátor voltam biofizikából.

A tanítást gyönyörű és fontos feladatnak tartom, amellyel szívesen foglalkozom és örömmel szánok rá időt és energiát.
Azon leszek, hogy a tanulás alapos, érdekes és változatos legyen, és emellett a megértett anyag alkalmazásában kellő gyakorlatot is szerezz.
Keress bátran! Az első óra ingyenes.Ez a magántanár jelenleg nem elérhető. Próbálj kapcsolatba lépni valakivel az ajánlott tanárok közül.

Ajánlást írni