Kínai, angol nyelv egyszerű elsajátítása, matematika korrepetálásLiu Y.

Liu Y.
Igazolt fiók:
kínai nyelv, angol nyelv, rajz, matematika
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
4000Ft - 6000Ft 60 percért
délután, este, hétvégén
60% megválaszolt üzenetek
35h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Sziasztok!
Liu Yang vagyok, Magyarországon születtem, de szüleim mindketten kínaiak, így kiskorom óta kínaiul és magyarul beszéltem párhuzamosan.
Több éve tanítok magyarokat kínai nyelvre, illetve kínaiakat angol és magyar nyelvre.
Szerintem nagyon fontos, hogy a nyelvet nem megtanulni kell, hanem elsajátítani, ebben szeretnék segíteni a nyelvtanulóknak.

Kicsit rólam: Külföldi egyetemen tanultam, ahol az angolt és a kínait még mélyebben el tudtam sajátítani. Minden évben többször megyek külföldre, így a nyelvtudásomat mindig szinten tudom tartani. Most pedig főállásom egy nemzetközi cégnél: angol-magyar-kínai tolmácsolás, sales és webshop manager

Matematika korrepetálást is vállalok: eredetileg mérnöki karon szereztem meg az alapszakos diplomámat. Matematika érettségim 97%-os eredményt ért el. Így ezt a tudást logikus, érthető módon elmagyarázva próbálom a gyerekeknek , fiataloknak továbbadni, ezáltal felkészíteni a vizsgákra.

Rajzolni, festeni pedig gyerekkorom óta szeretek: Instagramon artby_yaya, Facebookon pedig artbyyyaya néven megnézhetitek az alkotásaimat.:)Ez a magántanár jelenleg nem elérhető. Próbálj kapcsolatba lépni valakivel az ajánlott tanárok közül.