Kínai, angol nyelv egyszerű elsajátítása, matematika korrepetálásLiu Y.

Yang Liu
Igazolt fiók:
kínai nyelv, angol nyelv, rajz, matematika
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
4000Ft - 6000Ft 60 percért
délután, este, hétvégén
A magántanár házhoz megy
csoportokat is tanít
70% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Sziasztok!
Liu Yang vagyok, Magyarországon születtem, de szüleim mindketten kínaiak, így kiskorom óta kínaiul és magyarul beszéltem párhuzamosan.
Több éve tanítok magyarokat kínai nyelvre, illetve kínaiakat angol és magyar nyelvre.
Szerintem nagyon fontos, hogy a nyelvet nem megtanulni kell, hanem elsajátítani, ebben szeretnék segíteni a nyelvtanulóknak.

Kicsit rólam: Külföldi egyetemen tanultam, ahol az angolt és a kínait még mélyebben el tudtam sajátítani. Minden évben többször megyek külföldre, így a nyelvtudásomat mindig szinten tudom tartani. Most pedig főállásom egy nemzetközi cégnél: angol-magyar-kínai fordítás illetve design tervezés.

Matematika korrepetálást is vállalok: eredetileg mérnöki karon szereztem meg az alapszakos diplomámat. Matematika érettségim 97%-os eredményt ért el. Így ezt a tudást logikus, érthető módon elmagyarázva próbálom a gyerekeknek , fiataloknak továbbadni, ezáltal felkészíteni a vizsgákra.

Rajzolni, festeni pedig gyerekkorom óta szeretek: Instagramon artby_yaya, Facebookon pedig artbyyyaya néven megnézhetitek az alkotásaimat.:)Kapcsolati űrlapAjánlást írni