ÉnekoktatásJudit F.

Farkas Judit
Igazolt fiók:
ének, Magánének, hangképzés, zongora, szolfézs, singing, piano
Budapest VII. kerület
4000Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén,
100% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

>Scroll down for English!<
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztem kiváló eredménnyel operaének-művész illetve énekművész-tanári mesterdiplomát. 6 évesen kezdtem zongorázni, rendszeresen versenyeztem, több évben is országos első helyezést értem el, végül az éneklés és a színház iránti szenvedélyem miatt az énekesi pályát választottam.

Lehetőségem volt a legjobb énekesektől tanulni, számos kurzuson vettem részt, tanulhattam külföldi és magyar rendezőktől. Az évek alatt mindinkább kikristályosodtak bennem azok az elképzelések, amelyek mentén foglalkozni szeretnék leendő tanítványaimmal. Több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, kezdőkkel, haladókkal egyaránt szívesen foglalkozom. Klasszikus hangképzést, könnyűzenét, musicalt is tanítok. Felvételire, alkalmasságira való felkészítésben is tudok segíteni, de ha csak hobbiból ismerkednél a zenével, akkor is várlak szeretettel!

Az éneklésnek személyiségfejlesztő hatása van, legnagyobb része a felszabadultságon, az önbizalmon múlik. Célom, hogy a tanítványom az éneklésen keresztül megtalálja saját magát, a saját hangját. A hangképzésen kívül hangsúlyos helyet kap nálam maga a kifejezés, az előadás is. Nagyon sok pozitív megerősítésre, és pozitív élményre van szükség, ahhoz, hogy maga a technika is minél biztosabb lábakon álljon. Az énektanításban izgalmas kihívást látok abban, hogy mindenkivel egyénre szabottan megtaláljuk a kulcsot a fejlődéséhez.

Az énektanítás mellett szolfézs- és zongoraoktatást is vállalok.


DO you want to learn singing?
I graduated at the Franz Liszt Academy of Music as an opera singer and singing teacher. I started to playing piano at the age of 6, I participated in piano competitions regurarly with very good results, but at the end I choose to be a singer.
If you you are a beginner or advanced, we can start working together! I teach classical singing, jazz and musical either. In addition to singing, I also give piano lessons.
It’s an exciting challenge to find the key to personal development for everyone.
With me you can master the basics of breathing, speaking, voice training, and we work together to build your confidence!
The lessons can be hold in English or German either!
Feel free to contact me!Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlapAjánlást írni