Basszusgitár, zeneelmélet, zongora oktatás csendes, nyugodt környezetbenVince B.

Vince B.
Igazolt fiók:
basszusgitár, zongora, zeneelmélet
Budapest XIV. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
délelőtt, délután, este,
67% megválaszolt üzenetek
3h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Célom zenetanárként, hogy megkedveltessem Veled a basszusgitárt és hogy el tudd sajátítani azt a tudást, amivel örömmel, önállóan tudsz zenélni egyénileg vagy zenekarban.
Ha felvételizni mész konzervatóriumba, akár zeneművészeti egyetemre, de vannak kérdéseid a zeneelmélettel kapcsolatban, jó helyen jársz!
A zongorázás alapjait, akkordfelrakásokat, helyes technikákat szeretnéd elsajátítani? Csináljuk együtt!

Az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola után elvégeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-basszusgitár szakának BA-, és MA képzését. Jelenleg aktív zenészként és tanárként tevékenykedem. Leginkább a jazz műfajában mozgom, mert érdekesnek találom az improvizáció adta lehetőségek elsajátítását, de session zenészként számos hazai pop és rock produkciókban is megfordulok.

A zenekarokkal sok nemzetközi versenyt megnyertünk: Prágai Nemzetközi Jazz Verseny, Marosvásárhelyi Nemzetközi Jazz Verseny, Sibiu Jazz Talent, Czech Jazz Contest. A tavalyi évben elnyertem a Lakatos Ablakos Dezső ösztöndíjat, az Újfalusi Gábor díjat, az Éter fesztivál legjobb basszusgitárosa díjat, valamint a jazzma.hu éves szavazásán 2018-, és 2019-ben is az év második legjobb basszusgitárosának választottak.

Lemezek, melyeken közreműködöm:

Rafael - Black Butterfly
Rafael Mário Trio - My hope
Margo - Spark of Life
Indigó - Salt
Köles Eliza - Sassy Girls

Ha felkeltettem érdeklődésed jelentkezz :)Ajánlások

Tekla L. Tekla L.
0 letanított órák

Évek óta tanulok Vincénél basszusgitározni, és csak ajánlani tudom. Személyének, emberi, szakmai hozzáállásának köszönhető, hogy ennyi ideig kitartottam, és a kezdetekhez képest messze jutottam. Kedves, ösztönző tanár, aki többféle módon, érthetően tudja az elméleti részt is elmagyarázni. A diák igényeit is figyelembe véve, jó hangulatú, változatos órákat tart. Ő is készül az órákra, készülj te is, mert kikérdezi ☺️ Jó tőle tanulni. Ha érteni is szeretnéd a zenét, őt válaszd! - 2020. jan. 28.

Keresztes Á. Keresztes Á.
0 letanított órák

Vince egy nagyon jól felkészült, alapos és igazán emberi tanár. Alapos, mert a legkisebb hibát is észreveszi, s nem hagyja szó nélkül, segít kijavítani. De emberi is, mert megérti, hogy a diáknak máshol és máshogy jár még az agya a hangszert tekintve. Mind emellett a jó hangulat sem hiányzik. Mély és igényes zenei ízléssel bír. S ezt pontos technikával tudja megmutatni bármikor. Belülről érzi a zenét! Egy élethosszra való tanulnivalót is adhatna, annyira benne van a zenében. Örülök, hogy ő a tanárom, más tanárnál nem éreztem ezt a figyelmet! Viszonylag rövid idő alatt elértük, hogy már elég jól olvasok kottát, amit igazán nem gondoltam volna az elején. - 2020. jan. 27.Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap