Basszusgitár, zeneelmélet, zongora oktatás csendes, nyugodt környezetbenVince B.

Bartók Vince
Igazolt fiók:
basszusgitár, zongora, zeneelmélet
Budapest XIV. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
délelőtt, délután, este,
50% megválaszolt üzenetek
7h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Célom zenetanárként, hogy megkedveltessem Veled a basszusgitárt és hogy el tudd sajátítani azt a tudást, amivel örömmel, önállóan tudsz zenélni egyénileg vagy zenekarban.
Ha felvételizni mész konzervatóriumba, akár zeneművészeti egyetemre, de vannak kérdéseid a zeneelmélettel kapcsolatban, jó helyen jársz!
A zongorázás alapjait, akkordfelrakásokat, helyes technikákat szeretnéd elsajátítani? Csináljuk együtt!

Az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola után elvégeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-basszusgitár szakának BA-, és MA képzését. Jelenleg aktív zenészként és tanárként tevékenykedem. Leginkább a jazz műfajában mozgom, mert érdekesnek találom az improvizáció adta lehetőségek elsajátítását, de session zenészként számos hazai pop és rock produkciókban is megfordulok.Ajánlások

Évek óta tanulok Vincénél basszusgitározni, és csak ajánlani tudom. Személyének, emberi, szakmai hozzáállásának köszönhető, hogy ennyi ideig kitartottam, és a kezdetekhez képest messze jutottam. Kedves, ösztönző tanár, aki többféle módon, érthetően tudja az elméleti részt is elmagyarázni. A diák igényeit is figyelembe véve, jó hangulatú, változatos órákat tart. Ő is készül az órákra, készülj te is, mert kikérdezi ☺️ Jó tőle tanulni. Ha érteni is szeretnéd a zenét, őt válaszd!

Tekla L. - 2020. jan. 28.

Vince egy nagyon jól felkészült, alapos és igazán emberi tanár. Alapos, mert a legkisebb hibát is észreveszi, s nem hagyja szó nélkül, segít kijavítani. De emberi is, mert megérti, hogy a diáknak máshol és máshogy jár még az agya a hangszert tekintve. Mind emellett a jó hangulat sem hiányzik. Mély és igényes zenei ízléssel bír. S ezt pontos technikával tudja megmutatni bármikor. Belülről érzi a zenét! Egy élethosszra való tanulnivalót is adhatna, annyira benne van a zenében. Örülök, hogy ő a tanárom, más tanárnál nem éreztem ezt a figyelmet! Viszonylag rövid idő alatt elértük, hogy már elég jól olvasok kottát, amit igazán nem gondoltam volna az elején.

Keresztes Á. - 2020. jan. 27.


Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlapAjánlást írni