Műegyetemista hallgató reál (matek, fizika) tárgyakban segítséget vállalBenedek B.

Barta Benedek
Igazolt fiók:
matematika, fizika, szilárdságtan, 3D programok, gépészet, statika, műszaki rajz
Budaörs, Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
3000Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén,
A magántanár házhoz megy
100% megválaszolt üzenetek
4h a válasz idejének átlagos gyorsasága

A Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnök alapszakos hallgatója vagyok.
Mindig is oda voltam a reál tárgyakért, főleg a fizikáért és a matekért. Szerettem őket, mert nem magolni kellett a sok évszámot meg szöveget, hanem megérteni. Szeretek tanítani. A tanítványaimnak mindig ezt az "értem" érzést igyekszem átadni. Szerintem mindenki képes megérteni, megszeretni a matekot és a fizikát. Egyáltalán nem nehezek, csak sokszor rosszul tanítják.

Vállalok középiskolásoknak, általános iskolásoknak matek, fizika, műszaki rajz tárgyakból felkészítést minden szinten, illetve felvételi és érettségi felkészítést középszinten.

Egyetemistáknak többek között Mechanika (Statika, Szilárdságtan, Dinamika, Rezgéstan), Gépszerkesztés alapjai / Műszaki rajz, Gépelemek 1, Matek (Analízis, Lineáris algebra), 3D modellezés / géptervezés (Solidworks, Inventor), LaTeX (műszaki szövegszerkesztő) és 3D nyomtatás órákat tartok. Ha nem vagy biztos benne, hogy tudok-e segíteni keress nyugodtan!

Ezeken kívül 3D FDM nyomtatás, számítógépes grafika (Adobe Illustrator), videóvágás (Adobe Premiere Pro) és Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint), illetve LaTeX (magas szintű tudományos szövegszerkesztő)órákat is tartok szívesen.

Az óradíjam 3000 Ft / 60 perc, 1 óránál kevesebbet nem szeretek egyszerre vállalni. A díj csökkenhet ha heti szinten / hosszabb távon érdekel a dolog, vagy több órát szeretnél egyszerre, és nőhet ha házhoz kell mennem relatíve messzire.

Van magántanári tapasztalatom szinte az összes felsorolt tárgyból, illetve sok éve foglalkozom közösségszervezés által gyerekekkel. Igyekszem érdekessé tenni az óráimat amennyire a lehetőségek engedik. :)

Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bizalommal!
BenedekKapcsolati űrlapAjánlást írni