Kémia korrepetálás Budapesten, tanuljunk együtt! 🙂Bernadett G.

Bernadett G.
Igazolt fiók:
kémia
Budapest
38% megválaszolt üzenetek
22h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Szép napot kívánok mindenkinek!

Az általános iskolás korom óta tartó kémia és tanulás iránti szeretetem vitt el Debrecenbe, ahol 2014-ben diplomáztam le Kémikusként, vegyész szakképesítéssel, majd 2018-ban Környezetmérnök diplomát is szereztem a Szent István Egyetemen, ahol megismerkedtem az agrokémia világával is. Szintén 2018-ban PhD képzésbe kezdtem, ahol jelenleg is molekuláris biológiával és biokémiával foglalkozom Sporttudományi, és részben Orvosbiológiai területen.
Ezt igazából azért tartottam fontosnak leírni, hogy látható legyen igen széles körben foglalkoztam már a kémia különböző ágaival, és egyéb természettudományos tárgyakkal. Továbbá 2,5 évig dolgoztam laboratóriumi analitikusként egy Budapest melletti kórház laboratóriumában is.
Sok mindent tudok az életből meríteni, valamint jó magam is mindennap tanulok valami újat.
Amit garantálok: próbálom a lehető legjobbat kihozni a diákjaimból, de azt fontos tudni, hogy ez egy közös munka, ha csak én akarom a jobb jegyet, úgy nem fog menni.
Amit szeretnék: az órák során biztosan fogok gyakorló feladatot adni otthonra, amit a következő alkalommal meg is fogunk beszélni, ezért készülni kell rá.
Akiket tanítanék: általános- és középiskolásokat, akik szeretnének kémiából többet tudni. Továbbá egyetemisták is keressenek meg nyugodtan, amennyiben kompetens vagyok az ő témájukban is, és azt 100%-ig át tudom adni, akkor semmi akadálya a közös munkának.

Köszönöm, hogy elolvastátok,
Keressetek bizalommal!Kapcsolati űrlap