Gyűrd le a bioszt és a kémiát! (ezúttal online!!)Sas Á.

Ágnes Sas
Igazolt fiók:
biológia - középi., biológia - ált. iskola, kémia - ált. iskola, kémia - középi., magyar
Budapest
100% megválaszolt üzenetek
3h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Orvostanhallgató vagyok az SZTE-n, mind a biosz, mind a kémia érettségim nagyon jól sikerült. Még aktívan él az emlékezetemben a középiskola és az érettségi felkészülés időszaka, pontosan ismerem az átlagos diák nehézségeit, a félelmeket és az esetleges buktatókat. Szeretném, ha a leendő tanítványaim nemcsak megértenék, de meg is szeretnék a biológiát és a kémiát, mivel a gimis anyag elsajátítása kizárólag az önbizalmon múlik. :)) Mivel nem vagyok diplomás tanár, és gyakorló vagyok a pályán, úgy tartom korrektnek, ha arányosan kevesebb pénzt kérek a korrepetálási alkalmakért, de igyekszem mindent figyelemmel és motivációval pótolni.

Hétfőn, pénteken és szombaton vagyok Budapesten, ezért ezekre a napokra jelentkezzetek! Helyszín megbeszélés szerint.

Biológiából kétszintű érettségi felkészítést és korrepetálást vállalok általános iskolai, középiskolai illetve az érettségi követelmények anyagából.

Kémiából elsősorban korrepetálást vállalok általános- és középiskolásoknak.

Fogalmazási és helyesírási nehézségekkel küzdő általános- és középiskolásoknak vállalom fogalmazások átnézését, illetve segítséget az esszéírásban. Ebben többéves tapasztalatom van, illetve a szakmai érdeklődésembe is beleesik. Keressetek bizalommal!

Ha többen szeretnétek jönni, írjátok meg, és nagyon szívesen megbeszélem veletek a részleteket!

UPDATE: A járványhelyzet mérséklődéséig csakis online platformokon vállalom a tanítást. A hét minden napján elérhető vagyok, szívesen segítek bárkinek, aki izgul az érettségi, felvételik vagy a lemaradás miatt. Vigyázzunk egymásra! :)

Kereshettek az e-mail címemen is: valamimadar@gmail.comKapcsolati űrlapAjánlást írni