Gyűrd le a bioszt és a kémiát! (ezúttal online!!)Sas Á.

Sas Á.
Igazolt fiók:
biológia - középi., biológia - ált. iskola, kémia - ált. iskola, kémia - középi., magyar
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
50% megválaszolt üzenetek
23h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Harmadéves orvostanhallgató vagyok a Semmelweis Egyetemen. Még aktívan él az emlékezetemben a középiskola és az érettségi felkészülés időszaka, ismerem az átlagos diák nehézségeit, a félelmeket és az esetleges buktatókat. Szeretném, ha a leendő tanítványaim nemcsak megértenék, de meg is szeretnék a biológiát és a kémiát, mivel a gimis anyag elsajátítása kizárólag az önbizalmon múlik. :)) Mivel nem vagyok diplomás tanár, úgy tartom korrektnek, ha arányosan kevesebb pénzt kérek a korrepetálási alkalmakért, de igyekszem mindent figyelemmel és motivációval pótolni.

Jelenleg Skype-on keresztül tartok korrepetálásokat.

Biológiából kétszintű érettségi felkészítést és korrepetálást vállalok általános iskolai, középiskolai illetve az érettségi követelmények anyagából.

Kémiából elsősorban korrepetálást vállalok általános- és középiskolásoknak.

Fogalmazási és helyesírási nehézségekkel küzdő általános- és középiskolásoknak vállalom fogalmazások átnézését, illetve segítséget az esszéírásban. Ebben többéves tapasztalatom van, illetve a szakmai érdeklődésembe is beleesik. Keressetek bizalommal!

Ha többen szeretnétek jönni, írjátok meg, és nagyon szívesen megbeszélem veletek a részleteket!

UPDATE: A járványhelyzet mérséklődéséig csakis online platformokon vállalom a tanítást. A hét minden napján elérhető vagyok, szívesen segítek bárkinek, aki izgul az érettségi, felvételik vagy a lemaradás miatt. Vigyázzunk egymásra! :)Ajánlások

Pálmai K. Pálmai K.
0 letanított órák

Eleinte rettegtem a kémiától, és azt hittem, sosem fogom megérteni, de Ági 4 hónap alatt úgy felkészítette az emelt szintű érettségire, hogy arról álmodni sem mertem volna. Nem csak megértettem, rutint szereztem benne, de meg is szerettem a kémiát. A tananyag magyarázata, rögzítése mellett a félelmeim leküzdésében is sokat segített. Ezer hála és köszönet! :) - 2020. nov. 9.Kapcsolati űrlap