Mihály J.

Mihály J.

6 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 6 ó
Új tanulókat fogad

Mihály J.

Új tanulókat fogad

Hatékony felkészítés reáltárgyakból

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
Ár Ártól 6000 Ft
Leírás Óratípusok Megválaszolt kérdések

Leírás

Nincs esélyed megbukni az én módszereimmel! Gyere és fedezd fel nálam a matektanulás igazi varázsát!

ONLINE SEGÍTSÉGET VÀLLALOK, FELKÉSZÍTEK VIZSGÁKRA, ÉRETTSÉGIRE, ZH-RA VAGY CSAK KORREPETÀLÁSRA.

Mindig is nagyon szerettem a reál tárgyakat, és mindig ezek voltak az erősségeim. Kezdettől fogva örömömet lelem, hogy segíthetek nehéz helyzetben lévő diákok felzárkóztatásában, vizsga, zh felkészítésben, mert látom, hogy az egyetemeken, főiskolákon és gimnáziumokban is ez egy globális probléma a reál tárgyak részletes tanításának és elmagyarázásának a hiánya, ezért tömegek küzdenek a lemaradással.

Én tudom, mivel én is végigmentem a Műegyetemen, és tapasztaltam a saját bőrömön, hogy a tanítás és a tananyag átadása vagy túl gyors, vagy felfoghatatlan, vagy eltúlzott bonyolultsággal adják le. Én már így évekkel visszatekintve erre az állapotra és erre a helyzetre már tisztán látom, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben, a legkönnyebben és a legátláthatóbban átadni és elmagyarázni egy-egy anyagot.
Gyere el, próbáld ki, nézd meg az én módszerem, hogy mennyire egyszerűen és könnyen lehet megérteni ezeket a nehéznek tűnő tantárgyakat akár egyénileg, akár csoportban.
Különösen ajánlom az olyan tárgyakban a csoportos foglalkozást, amik szinte az összes műszaki karokon a legnagyobb súllyal szerepelnek az első és a másodévben.

Ezek a statika, szilárdságtan, dinamika, matek1, matek2, matek3.
Legfőképp 2-6 fős kiscsoportok jelentkezését várom, hiszen a csoportban való tanulás a kollektív-tudat elmélet működésével sokkal hatékonyabb és gyorsabb, mert a diákok egymást ösztönzik, és a sok felmerülő kérdések mindenkinek a hasznára lehetnek.

SKYPE-ON IS, MESSENGEREN IS ÉS VIBEREN IS TUDOK TANÍTÁSOKAT VÁLLALNI A KORONA VIRUS IDEJE ALATT FOLYAMATOSAN!

Óradíj: 6000 Ft / 60 perc egységesen, minden tantárgyra

Óratípusok

Matematika

6000 Ft / 60 perc

Megválaszolt kérdések (1)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Mihály J.

kombinatorika - hogy kell kiszámolni?

Hányféleképpen lehet kifizetni 200 forintot ha az alábbi pénzérmékkel rendelkezem: 10 ft, 20 ft, 50 ft. Az pénzek sorrendje is számít.