Tanár=Life long learning, pszichológus, kreatív, stand up os egybenErdődy A.

Erdődy A.
Igazolt fiók:
angol nyelv
Tanít online / skype-on keresztül is
4500Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
csoportokat is tanít
86% megválaszolt üzenetek
15h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Let me introduce myself. I am Adrienn Erdődy, nice to meet you. :)

Segítek neked a gátlásaid csökkentve magabiztosan kommunikálni, a céljaid elérni megfelelő módszertannal, reális célkitűzéssel, magas elvárásokkal, sok-sok türelemmel, őszinte visszajelzésekkel és humorral.

23 éve mindennapi életem része az angol, többféle nemzetiségű tanárom volt, ha akartam volna, sem tudtam magyarul beszélni hozzájuk. :D Amikor Spanyolországban éltem, én is így tanultam meg folyékonyan a nyelvet. Ha kell, Activityzünk kicsit míg a szókincsed bővül és egyre kevesebbszer kell körbeírnod valamit. Van, aki türelmes lesz, van aki kevésbé, különböző emberi reakciókat is szívesen szimulálok, hogy valóban helytállj majd a más és más fajta személyiségekkel való kommunikáció során.

A hagyományos módszereket-nyelvtani alapok- alternatívakkal vegyítve (szókártyák, játékok, zene stb.) holisztikus szemlélettel, kreatívan tanítok. (pl. alkotunk egy mesét közösen, így gyakorolva a narrative-et, szókincset, az együttműködést, és észrevétlenül a begyakorolt panelokon túl azt, hogy angolul beszélj)

Mindenekelőtt fontos a diáknak a saját tanulási stílusát,sait megtalálnia, amiben segítek, ill. különböző módszereket tudok mutatni, hogy minél hatékonyabban tudj önállóan is gyakorolni. :) Így a tanítás személyreszabott, hatékony, és élvezetesebb lehet.

Egy ingyenes próbaóra keretein belül megismerhetjük egymást.

A felnőtt diákok közül voltak, akit nyelvvizsgához, érettségihez, mást sikeres állasinterjúhoz, vagy konferenciákon való prezentáláshoz, segítettem hozzá azáltal, hogy magabiztosabbá váltak a türelmem, és a közösen belefektetett energia, és jó kapcsolat által. Jöjj bárhonnan: pénzügy, logisztika, sales, mérnöki, orvosi, kultúra, üzleti élet stb, legyen a célod akár egy nagy változás az életedben, vagy, hogy csak örömet szerezz az angol anyagok olvasásával, nézésével, szívesen segítek neked.

What about joing them today?:)Ajánlások

Földvári D. Földvári D.
0 letanított órák

Tavaly egy viszonylag rövid idő alatt készültem fel Adriennel egy számára is új típusú középfokú nyelvvizsgára. Nekem, akkor elég sok múlott a vizsga sikerességén, mert az utolsó pillanatokra hagytam a nyelvvizsgát, amit utólag nagyon nem ajánlanék senkinek. Szerencsére én sem teljesen a nulláról indultam, így a korlátozott mennyiségű időnket célirányosan a vizsgára felkészülésre tudtuk fordítani. Az Ő hozzáértése pedig ott mutatkozik meg, hogy gyorsan rá tudott jönni, hogy nálam milyen módszerre van szükség, az adott cél eléréséhez. Nagy pozitívum, hogy becsületesen, végigtartja az órákat és nem merülnek feledésbe nála negyed órácskák itt-ott. Utólag örülök, hogy bevasalta rajtam a folyamatosan elmaradozó leveleimet, amik megírásához az ég világon semmi kedvem nem is volt soha, de végül igaza lett, vizsgán természetesen megtérült az otthoni gyakorlásba fektetett nem kevés energia. :) És mivel én műszaki beállítottságú ember vagyok, így a nyelvtanulásnak is inkább a gyakorlati hasznát nézem. Eleinte még zavart, hogy esetleg más emberek előtt kellett angolul megszólalnom szóbeli feladatok gyakorlása közben, de a végére egészen jól sikerült ezt az akadályt is elhárítani. Olyan helyen dolgozom, ahol időnként külföldi kollégákkal kell beszélgetnem. Bár korántsem tökéletes az angol tudásom, de a munkám elvégzéséhez sokkal több, mint elég. És ehhez az állapothoz nagyban hozzásegített Adrienn és az általa tanított készségek. :) - 2020. márc. 18.Kapcsolati űrlap