Erdődy A.

Erdődy A.

18 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 18 ó
Új tanulókat fogad

Erdődy A.

Új tanulókat fogad

Tanár=Lifelong learning, pszichológus, kreatív, stand up os egyben

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  10000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 10000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Let me introduce myself. I am Adrienn Erdődy, nice to meet you :)

Segítek neked a gátlásaid csökkentve hatékonyan kommunikálni, a céljaid elérni: megfelelő módszertannal, reális célkitűzéssel, magas elvárásokkal, ill. sok-sok türelemmel, őszinte visszajelzésekkel, és humorral.

25 éve mindennapi életem része az angol, többféle nemzetiségű tanárom volt, ha akartam volna, sem tudtam magyarul beszélni hozzájuk :D
Amikor Spanyolországban éltem, én is így tanultam meg folyékonyan a nyelvet.

Ha kell, Activity-zünk kicsit, míg a szókincsed bővül, és egyre kevesebbszer kell körbeírnod valamit. Van, aki türelmes lesz, van, aki kevésbé. Különböző emberi reakciókat is szívesen szimulálok, hogy valóban helytállj majd a más és más fajta személyiségekkel való kommunikáció során.

A hagyományos módszereket- nyelvtani alapok- alternatívakkal vegyítve (szókártyák, játékok, zene stb.) holisztikus szemlélettel, kreatívan tanítok.

Pl. alkotunk egy mesét közösen, így gyakorolva a narrative-et, szókincset, és az együttműködést. Így észrevétlenül a begyakorolt panelokon túl azt, hogy angolul beszélj.

Mindenekelőtt fontos a tanulónak a saját tanulási stílusait megtalálnia. Különböző módszereket mutatok, hogy minél hatékonyabban tudj önállóan is gyakorolni. :)
A közös gyakorlás, és az önálló munka is személyre szabott, hatékony, és élvezetesebb így.

Ezután egy ingyenes próbaóra keretein belül megismerjük egymást.

Az órákra való gondos felkészülésre, az éppen aktuális állapotodat figyelembevevő rugalmas hozzáállásomra, a legapróbb dolgokat is megjegyző elefánt memóriámra is számíthatsz a bátorítás mellett.
Az angol, felnőttképzési, HR, neurológiai és pszichológiai tanulmányaim, ismereteim és tapasztalatom mellett a leckék precíz átbeszélése is természetes számomra, ha úgy döntünk, hogy belevágunk a közös kalandba. :)

A fejlődésre vágyók közül volt, aki az első angol szavait, míg más a C1 szintnek megfelelő vocab-et tanulta meg velem az órán, és a személyre szabott leckék által. Később környezetük örömére ezt használták is a valós életben. És még sikerélménnyel is gazdagodtak. Win-win:)

Érettségi, personal statement, sikeres állasinterjú, konferenciákon való prezentálás a cél?

A fentiekhez szükséges skill-eket is elsajátíthatod velem. Eddigi pozitív visszajelzések alapján sokan magabiztosabbá váltak a türelmem, a közösen belefektetett energia, és a jó kapcsolat által.

Jöjj bárhonnan:
-pénzügy, logisztika, rendőrség, sales, mérnöki, orvosi, kultúra, üzleti élet stb.
- legyen a célod akár egy nagy változás az életedben, vagy, hogy csak örömet szerezz az angol anyagok olvasásával, nézésével,

Szívesen támogatlak benne!

What about joining them today?:)

Óratípusok

Angol-Általános kommunikáció

10000 Ft / 60 perc
Angol-Szaknyelv

HR: Interjú, Motivációs levél, CV, LinkedIn profil

14000 Ft / 90 perc
Angol-Általános kommunikáció

12000 Ft / 90 perc
Angol-Szaknyelv

HR: Interjú, Motivációs levél, CV, LinkedIn profil

12000 Ft / 60 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Földvári D.

Földvári D.

Ellenőrizetlen referencia

Tavaly egy viszonylag rövid idő alatt készültem fel Adriennel egy számára is új típusú középfokú nyelvvizsgára. Nekem, akkor elég sok múlott a vizsga sikerességén, mert az utolsó pillanatokra hagytam a nyelvvizsgát, amit utólag nagyon nem ajánlanék senkinek. Szerencsére én sem teljesen a nulláról indultam, így a korlátozott mennyiségű időnket célirányosan a vizsgára felkészülésre tudtuk fordítani. Az Ő hozzáértése pedig ott mutatkozik meg, hogy gyorsan rá tudott jönni, hogy nálam milyen módszerre van szükség, az adott cél eléréséhez. Nagy pozitívum, hogy becsületesen, végigtartja az órákat és nem merülnek feledésbe nála negyed órácskák itt-ott. Utólag örülök, hogy bevasalta rajtam a folyamatosan elmaradozó leveleimet, amik megírásához az ég világon semmi kedvem nem is volt soha, de végül igaza lett, vizsgán természetesen megtérült az otthoni gyakorlásba fektetett nem kevés energia. :) És mivel én műszaki beállítottságú ember vagyok, így a nyelvtanulásnak is inkább a gyakorlati hasznát nézem. Eleinte még zavart, hogy esetleg más emberek előtt kellett angolul megszólalnom szóbeli feladatok gyakorlása közben, de a végére egészen jól sikerült ezt az akadályt is elhárítani. Olyan helyen dolgozom, ahol időnként külföldi kollégákkal kell beszélgetnem. Bár korántsem tökéletes az angol tudásom, de a munkám elvégzéséhez sokkal több, mint elég. És ehhez az állapothoz nagyban hozzásegített Adrienn és az általa tanított készségek. :)