Angol nyelvvizsga felkészítés B1, B2, C1! + társalgás!; Japán tanítás kezdő-középhaladó szinten/JLPT vizsgára készülőknek (N3-as szintig)Béla B.

Béla B.
Igazolt fiók:
japán nyelv, angol nyelv
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
2000Ft - 3000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
A magántanár házhoz megy
25% megválaszolt üzenetek
48h+ a válasz idejének átlagos gyorsasága

// ANGOL

Nyelvvizsgára készülnél éppen? Már érzed, hogy szeretnéd megcsinálni, de egyedül mindig csak halogatod? Esetleg elszánt vagy és egy magasabb szintre szeretnél jutni?
Szeretnéd akár napi szinten, barátokkal és a munkahelyeden önfeledten használni az angolt? Esetleg szeretnél interjúkon magabiztos angollal előállni? Bármennyit is tanultál angolul, tudd, hogy az idő amit beletettél, nem veszett el! Csak szükség van valakire, aki mindezt elő tudja hozni belőled! Ne feledd, ha segítséget kérsz, az már fél siker! Én pedig adom neked a siker másik felét!

Skype: live:steveharper2

A felsőfokú komplex nyelvvizsgámat (ECL) középiskola első évében szereztem meg, középiskolás éveimet a nyelvtanulásnak szenteltem, és végül az egyetemet is nyelvszakon folytattam. Az angolt napi szinten használom munkahelyen, tanulásban és külföldi barátokkal is.

Nyelvvizsga felkészítés: Origóra tudlak felkészíteni téged minden szinten, tisztában vagyok vele, hogy legtöbben ezt a nyelvvizsgát választják, és én is az alapfokúmat és a középfokúmat itt tettem le. (A Rigó utcában!) Sokan megijednek a nemzetközileg elfogadott (akkreditált) nyelvvizsgáktól, de az ECL nyelvvizsgát is csak ajánlani tudom, akár felsőfokon is! És természetesen segítek is a felkészülésben, ha van kedved velem együtt dolgozni!

// JAPÁN

A Károli Egyetemen végeztem japán szakon 2019-ben. Japán szakosként megtanultam több módszert, ahogyan meg lehet tanulni Japánul. N3-as JLPT nyelvvizsgám van, amit 2015-ben szereztem.

Megtaníthatlak olvasni japánul, illetve a mindennapi nyelven beszélni, megértetni magad, ha bizalmat szavazol nekem.

Egy kis ízelítő: japán szövegolvasás, japán könnyített cikkek olvasása együtt japánul, szókincsbővítés (utazás, iskola, munka stb.) listening gyakorlása.

Na meg persze JLPT gyakorlás minden mennyiségben!

Írj rám és megbeszéljük a részleteket!


Skype: live:steveharper2Ez a magántanár jelenleg nem elérhető. Próbálj kapcsolatba lépni valakivel az ajánlott tanárok közül.