online angol & spanyol dinamikus, beszédközpontú nyelvórák (nyelvvizsgára, érettségire felkészítés, korrepetálás, szintentartás, vagy csak hobby) :-)Emese G.

Emese G.
Igazolt fiók:
spanyol, spanyol nyelv - kezdő, spanyol nyelv - haladó, spanyol nyelv - államvizsga, spanyol nyelv - üzleti, angol - kommunikáció, angol nyelv - államvizsga, állásinterjúk angol nyelvből, angol - kezdő
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
csoportokat is tanít
100% megválaszolt üzenetek
22h a válasz idejének átlagos gyorsasága

A tanítás az életem. Bárhol is legyek a világban, bármilyen korosztállyal dolgozzak is bármilyen nyelven, ami a leginkább motivál, hogy látom kinyílni, fejlődni azokat, akikkel együtt dolgozom. A bizalom és a személyes kapcsolat, a dinamika és a jó hangulat a lételemem.

Diplomás spanyol-angol tanár vagyok, lassan 10 éve hogy Madridban élek és dolgozom tanárként.

Nyelviskolákban, középiskolai oktatásban, magántanárként... A tíz év alatt számos különböző okatatási területen kellett helyt állnom.

Amit ajánlani tudok:
- online angol-spanyol nyelvórák a teljesen kezdő szinttől anyanyelvi szintig
- nyelvvizsga felkészítés (angol Cambridge, Oxford nyelvvizsgákra, mint FCE, CAE, IELTS... vagy a spanyol DELE nyelvvizsgákra)
- dinamikus, személyes hangulatú órák
- innovatív tanítási módszer (flipped classes, content language integrated learning, edmodo online classroom platform használata...)

Remélem része lehetek és segithetlek ezen az úton. :-)Ajánlások

Ádám K. Ádám K.
0 letanított órák

Emese kivételesen jól tud motiválni és érdeklődést felkelteni a spanyol nyelv iránt. Kultúrális kontextusba helyezi a tananyagot és érdekes dolgokra hívja fel a figyelmet. Szisztematikus és struktúrált. Fiamat egy nyár alatt fel tudta hozni olyan szintre, hogy csatlakozni tudott egy csoporthoz, akik már 2 éve tanulták a spanyol nyelvet.Nagyra becsüljük megbízhatóságát és lelkiismeretességét. Örülök, hogy megtaláltuk. - 2021. febr. 26.

_ T. _ T.
0 letanított órák

Emese órái rugalmasak és érthetőek. Az órákon spanyolul beszéltünk, ami nagyban fejlesztette a mindennapi beszélgetések során hasznosítható szókincsemet. Motivál arra, hogy elmond a véleményedet az adott témáról az idegen nyelven, ami a nyelvvizsgára való felkészülést nagyban segíti. Nekem legfőképpen a nyelvtanon kellett javítanom, és kellemes meglepetésként ért, hogy a nyelvtani gyakorlatok játékosak voltak Emese óráin, és ezáltal könnyebben is jegyeztem meg a különböző szabályokat. - 2021. febr. 21.

Surányi K. Surányi K.
0 letanított órák

Emese szeptember óta tanít engem spanyolból. Elképzelni sem tudnék nála jobb és jófejebb tanárt! Jó áron, jó techinkával, rugalmasan tanít/korrepetál. Nagyon sok energiáját belefekteti abba, hogy minnél jobban és hatékonyabban tanítsa diákjait. Én egy év múlva emelt érettségizek spanyolból, és nem kételkedem, hogy fel fogok e tudni készülni rá, hála Emesének! Nagyon ajánlom őt, ha gondolkozol a spanyol nyelv tanulásán. :-) - 2021. febr. 13.

Tímea B. Tímea B.
0 letanított órák

Emese véleményem szerint kedves,türelmes,pontos. - 2020. jún. 15.

Klebercz O. Klebercz O.
0 letanított órák

Emese óráin öröm a tanulás. Változatos, kreatív, életszerű és személyre szabott feladatokon keresztül, jó ritmusban, lépésről lépésre vezet a kitűzött cél felé, legyen az nyelvvizsga vagy a mindennapokban használható, gyakorlati nyelvtudás. Csak ajánlani tudom! - 2020. máj. 2.

Ferencné G. Ferencné G.
0 letanított órák

Emese óráit a lendület, a változatosság, a humorérzék jellemzi. Minden korosztállyal könnyen megtalálja a hangot, legyen a tanítványa akár óvodás, kamasz, vagy felnőtt, minden korosztály számára tud a tanítvány számára érdekes, a nyelvtudásának megfelelő tananyagot és módszert választani. Magas szintű nyelvtudással rendelkezik, lénye inspiráló, mindazoknak ajánlom, akik úgy szeretnének eredményesen nyelvet tanulni, hogy közben még jól is érzik magukat. - 2020. márc. 20.

Szabó A. Szabó A.
0 letanított órák

Emese szereti amit csinál, pont emiatt annyira lelkesítő, ahogy tanít. Motivál, erőt ad, hogy akkor is folytasd, amikor úgy érzed, nem megy, és segít lépésről-lépésre előre haladni. Kreatív, felkészült, és alapos. Csak ajánlani tudom akkor is ha nyelvvizsgát szeretnél, vagy ha csak hobbi szinten tanulnál. - 2020. márc. 19.

Diána N. Diána N.
0 letanított órák

Emese óriási motiváló erőt ad a nyelvtanulás hoz. Gyorsan rám tudott hangolódni, így még lendületesebb és hatékonyabb lett a közös munka. Személyisége kifejezetten kedves, empatikus és nagyon türelmes. Emesének hála garantált lesz a nyelvvizsgán a sikerélményed neked is! - 2020. márc. 19.Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap