Emese G.

Emese G.

6 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 6 ó
Új tanulókat fogad

Emese G.

Új tanulókat fogad

ONLINE SPANYOL anyanyelvi szintű tanárral Spanyolországból. A mindennapok spanyol nyelve, érettségi, nyelvvizsga minden szinten (A1-C2)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5800 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Ár Ártól 5800 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

A tanítás az életem. Bárhol is legyek a világban, bármilyen korosztállyal dolgozzak is bármilyen nyelven, ami a leginkább motivál, hogy látom kinyílni, fejlődni azokat, akikkel együtt dolgozom. A bizalom és a személyes kapcsolat, a dinamika és a jó hangulat a lételemem.

Diplomás spanyol-angol tanár vagyok, 13 éve élek és dolgozom nyelvtanárként Spanyolországban. Angol nyelvből C1-es, míg spanyol nyelvből C2-es nyelvvizsgával rendelkezem. A tanulás is éltet, igyekszem folyamatosan képezni, fejleszteni magam mind tanárként, mind emberileg.
A spanyol Cervantes Intézet hivatalos nyelvizsgáztatójaként is dolgozom és vizsgáztatok DELE A1-A2-B1-B2-es szinteken.
Okleveles családi-oktatási mediátor vagyok spanyolul.
A spanyol-ahora oldal egyszemélyes szerkesztése is mindennapos teendőim része.
A nyelveken túl filozófiát is tanítok spanyolul, valamint Madridban számos előadást, konferenciát is tartottam, illetve jelenleg is tartok.

A több, mint tíz év alatt számos különböző oktatási területen kellett helyt állnom minden korosztállyal nyelviskolákban, középiskolai oktatásban, magántanárként.

Amit ajánlani tudok:
- online spanyol nyelvórák a teljesen kezdő szinttől anyanyelvi szintig
- nyelvvizsga felkészítés (spanyol DELE nyelvvizsgák: A1-C2, Origo B1-C1)
- dinamikus, személyes hangulatú órák
- saját online tanterem
- innovatív tanítási módszer (inverz tanítási módszer, CLIL)

Remélem segithetlek ezen az úton és része lehetek a sikereidnek. :-)

Óratípusok

Standard óra

5800 Ft / 55 perc

Referenciák (13)

+ Referenciát írni
Viktória B.

Viktória B.

Ellenőrizetlen referencia

A valaha volt legjobb nyelvtanárom! Nem csak a szakmai felkészültsége maximális, de nagyon jól felméri, hogy az adott hallgatónak mire van igénye, és képes ehhez alkalmazkodni, ehhez igazítja a tananyagot, az oktatási stílust és tényleg azt érzem, hogy a maximumot kapom tőle az órákon. Mindig ráérez mikor van szükségem bátorításra, motiválásra. Kivételesen jól ismeri a nyelvvizsgák struktúráját, feladatait, így rendkívül kompetens a felkészítés során is. Bármilyen korosztálynak, bármilyen céllal szeretne is tanulni szeretettel és elismeréssel ajánlom!

Mészáros M.

Mészáros M.

Ellenőrizetlen referencia

Spanyolul tanulok Emesétől. Mindig nagyon rugalmas az időpont megválasztásával kapcsolatban, ha véletlenül el kell térnünk a kiválasztott időponttól. Maximális szakmai tudással rendelkezik, beszédközpontúak az órai, szinte 100 %-ban spanyolul hangzik el minden az órán. Az íráskészség feladatokat word-ben küldöm, jegyzetekkel ellátva javítja ki őket, nagyon sokat tudok tanulni ezekből is. Csak ajánlani tudom bárkinek.

Laczi J.

Laczi J.

Ellenőrizetlen referencia

Emese rendkívül nagy tudással és tapasztalattal rendelkezik a spanyol nyelv és kultúra kapcsán. Órái változatosak, beszédközpontúak, a nyelvtani részeket izgalmas, saját anyagokkal teszi fogyaszthatóvá a diákok számára. Nagy hangsúlyt fektet az ismétlésekre is és ha valami nem megy, akkor többedik alkalommal is ugyanolyan részletesen és lelkesen magyarázza újra. Emese szívét, lelkét beleteszi a tanításba, rugalmas és maximálisan figyelembe veszi a diák igényeit. Nem mellesleg pedig egy csupaszív ember ♥️ Hálás vagyok, hogy Vele tanulhatok.

Mészáros L.

Mészáros L.

Ellenőrizetlen referencia

Emese óráin rengeteget lehet tanulni. Rugalmas az időpontok és a tanítás terén is. Az óráin spanyol nyelven beszéltünk, amely kiválóan fejleszti a beszédkészséget. Mivel már jó ideje él Spanyolországban, az akcentusa is példás. Összeszedett és felkészült tanár és rengeteg tananyag birtokában van, ezért a nyelvtani készségem is rengeteget fejlődött vele. Csak ajánlani tudom.

Nagyné Kovács Z.

Nagyné Kovács Z.

Ellenőrizetlen referencia

Csak ajánlani tudom Emesét! Nagyon kedves, nagy tudással rendelkezik. Nagyon jól és érthetően tanít. Mindent meg lehet beszélni vele.

Fotók és bizonyítványok