Godó Bijl E.

Godó Bijl E.

12 órán belül válaszol az üzenetek 70%-ára
70% 12 ó
Új tanulókat fogad

Godó Bijl E.

Új tanulókat fogad

ONLINE SPANYOL/ANGOL dinamikus, beszédcentrikus nyelvórák (nyelvvizsgára-érettségire felkészítés, korrepetálás, szintentartás, vagy csak hobby) :-)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, hétvégén
Ár Ártól 4500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, hétvégén
Leírás Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

A tanítás az életem. Bárhol is legyek a világban, bármilyen korosztállyal dolgozzak is bármilyen nyelven, ami a leginkább motivál, hogy látom kinyílni, fejlődni azokat, akikkel együtt dolgozom. A bizalom és a személyes kapcsolat, a dinamika és a jó hangulat a lételemem.

Diplomás spanyol-angol tanár vagyok, lassan 12 éve hogy Madridban élek és dolgozom tanárként.

Nyelviskolákban, középiskolai oktatásban, magántanárként... A több, mint tíz év alatt számos különböző oktatási területen kellett helyt állnom minden korosztállyal.

A nyelveken túl filozófiát is tanítok spanyolul, valamint Madridban számos előadást, konferenciát is tartottam, illetve jelenleg is tartok.
A spanyol-ahora egyszemélyes szerkesztője is vagyok.

Amit ajánlani tudok:
- online angol-spanyol nyelvórák a teljesen kezdő szinttől anyanyelvi szintig
- nyelvvizsga felkészítés (angol Cambridge, Oxford nyelvvizsgákra, mint FCE, CAE, IELTS... vagy a spanyol DELE nyelvvizsgákra)
- dinamikus, személyes hangulatú órák
- innovatív tanítási módszer (flipped classes, content language integrated learning...)

Remélem segithetlek ezen az úton és része lehetek a sikereidnek. :-)

Referenciák (12)

Mészáros M.

Mészáros M.

Ellenőrizetlen referencia

Spanyolul tanulok Emesétől. Mindig nagyon rugalmas az időpont megválasztásával kapcsolatban, ha véletlenül el kell térnünk a kiválasztott időponttól. Maximális szakmai tudással rendelkezik, beszédközpontúak az órai, szinte 100 %-ban spanyolul hangzik el minden az órán. Az íráskészség feladatokat word-ben küldöm, jegyzetekkel ellátva javítja ki őket, nagyon sokat tudok tanulni ezekből is. Csak ajánlani tudom bárkinek.

Laczi J.

Laczi J.

Ellenőrizetlen referencia

Emese rendkívül nagy tudással és tapasztalattal rendelkezik a spanyol nyelv és kultúra kapcsán. Órái változatosak, beszédközpontúak, a nyelvtani részeket izgalmas, saját anyagokkal teszi fogyaszthatóvá a diákok számára. Nagy hangsúlyt fektet az ismétlésekre is és ha valami nem megy, akkor többedik alkalommal is ugyanolyan részletesen és lelkesen magyarázza újra. Emese szívét, lelkét beleteszi a tanításba, rugalmas és maximálisan figyelembe veszi a diák igényeit. Nem mellesleg pedig egy csupaszív ember ♥️ Hálás vagyok, hogy Vele tanulhatok.

Mészáros L.

Mészáros L.

Ellenőrizetlen referencia

Emese óráin rengeteget lehet tanulni. Rugalmas az időpontok és a tanítás terén is. Az óráin spanyol nyelven beszéltünk, amely kiválóan fejleszti a beszédkészséget. Mivel már jó ideje él Spanyolországban, az akcentusa is példás. Összeszedett és felkészült tanár és rengeteg tananyag birtokában van, ezért a nyelvtani készségem is rengeteget fejlődött vele. Csak ajánlani tudom.

Nagyné Kovács Z.

Nagyné Kovács Z.

Ellenőrizetlen referencia

Csak ajánlani tudom Emesét! Nagyon kedves, nagy tudással rendelkezik. Nagyon jól és érthetően tanít. Mindent meg lehet beszélni vele.

Ádám K.

Ádám K.

Ellenőrizetlen referencia

Emese kivételesen jól tud motiválni és érdeklődést felkelteni a spanyol nyelv iránt. Kultúrális kontextusba helyezi a tananyagot és érdekes dolgokra hívja fel a figyelmet. Szisztematikus és struktúrált. Fiamat egy nyár alatt fel tudta hozni olyan szintre, hogy csatlakozni tudott egy csoporthoz, akik már 2 éve tanulták a spanyol nyelvet.Nagyra becsüljük megbízhatóságát és lelkiismeretességét. Örülök, hogy megtaláltuk.

Fotók és bizonyítványok