Dóra W.

Dóra W.

3 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 3 ó
Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Dóra W.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Angol minden szinten, online is

Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Nyelvvizsga? Érettségi? Állásinterjú?
Szabadidős nyelvgyakorlás? Kötetlen beszélgetés? Korrepetálás?
Angol órák online (video chat - Messenger / Viber / Skype / Zoom - és/vagy email)
illetve személyesen is, a szentendrei HÉV vonalán.
10-110 éves korosztálynak,
több évtizedes gyakorlattal,
ELTE angol szakos diplomával.
Írjon vagy írj bátran, a többit megbeszéljük, igazodva a konkrét igényekhez!
(Actually if you prefer, you might as well write in English straightaway :D)

Óratípusok

Próbaóra

online vagy személyesen

Ingyenes / 30 perc
angol - minden szinten, minden korosztálynak

beszédcentrikus, egyéni, illetve igény esetén kiscsoportos oktatás

6000 Ft / 45 perc

Referenciák (10)

+ Referenciát írni
Szabó M.

Szabó M.

Ellenőrizetlen referencia

Mind a 2 lányom Dórához járt/jár. Kisebbik lányomat a középiskolai felvételihez készitette fel, nagyobbik lányom most is Hozzá jár. Dóra felkészitésével B2-es nyelvvizsgát szerzett lányom,most az elörehozott emelt érettségi a cél. Dóra mindig kedves,segitökész. Szeret lányom Hozzá járni. Mindig lelkesen késziti el a feladott házi feladatot is. Rengeteg tudást és önbizalmat kapott lányom Töle. Csak hálásak lehetünk.

Nagy L.

Nagy L.

Ellenőrizetlen referencia

Először az általános iskolai angol tananyag nehézsége miatt kezdtem el a magánórákra járni, amelyek az órai anyag tanulása mellett, angol nyelvű játékokkal és beszélgetéssel társultak, ami rengeteget fejlesztett a szókincsemen. Később már az iskolai tananyag helyett a középfokú nyelvvizsgára kezdtünk el készülni amit elsőre sikerült is letennem a magánóráknak és a legjobb magántanárnak hála. A házi feladatokat mindig megbeszéltük és sosem mentem el úgy óra végén hogy valamire nem kaptam volna választ amit eddig nem értettem. Természetesen a vizsgára készülés mellett is mindig maradt idő egy kis beszélgetésre, ami számomra a legfontosabb mert angolul beszélgetni úgy, hogy csak egy emberre figyel a tanár teljesen más. Most ott tartunk hogy a középfokú angol érettségire készülünk, amiből ki tudja, lehet végül emelt lesz:)

Börcsök Dóra S.

Börcsök Dóra S.

Ellenőrizetlen referencia

Huszas éveimben németül tanultam, imádtam, szinte mingig német cégeknél dolgoztam, amíg a globalizáció oda vezetett, hogy a német nagy cégek hivatalos nyelve is az angol lett. A kényszer vitt rá, hogy angolul próbáljak tanulni. Csináltam, abbahagytam. Teher volt, ami még nagyobb lett ha munkahelyet próbáltam váltani. A munkámban tudom használni már, amennyire kell. Áprilisban a karantén alatt eldöntöttem, hogy most már magam miatt akarom. Jobb akarok lenni, nem egy nyelvvizsga a kitűzött cél, hanem a fejlődés. Júliusban megvolt életem első angon nyelvű állásinterjúja, amitől rettegtem de túl kellett esnem rajta. A végeredményt még nem tudom, de az angolomra azt mondták tökéletesen megfelel és ezt Dóra kiemelten beszédcentrikus, sok témát érintő vidám óráinak köszönhetem. Folytatom, vele!

Kovács N.

Kovács N.

Ellenőrizetlen referencia

Dóra nagyon beszédcentrikus órákat tart, az órák idején kívül javítja a házikat. A segítségével gyorsan felzárkóztam az angol tagozatos osztályomhoz, a felkészítésével közép- és felsőfokú nyelvvizsgát tettem. Kellemes hangulat, legjobb angoltanár!!

Lili K.

Lili K.

Ellenőrizetlen referencia

Dórával az óráink mindig jó hangulatban, oldottan telnek, így boldogan tanulok vele. Nem ragaszkodik az iskolai módszerekhez, sokkal inkább használat közben tanítja meg a nyelvtant, szavakat és kifejezéseket. Mindenkinek ajánlom, aki egyszerűen és jó hangulatban szeretne megtanulni angolul!

Fotók és bizonyítványok