Angol minden szinten, online isDóra W.

Dóra W.
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest III. kerület, Budapest III. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
100% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Nyelvvizsga? Érettségi? Állásinterjú?
Szabadidős nyelvgyakorlás? Kötetlen beszélgetés? Korrepetálás?
Angol órák online (video chat - Messenger / Viber / Skype / Zoom - és/vagy email)
illetve személyesen is, a szentendrei HÉV vonalán.
10-110 éves korosztálynak,
több évtizedes gyakorlattal,
ELTE angol szakos diplomával.
Írjon vagy írj bátran, a többit megbeszéljük, igazodva a konkrét igényekhez!
(Actually if you prefer, you might as well write in English straightaway :D)Ajánlások

Börcsök Dóra S. Börcsök Dóra S.
0 letanított órák

Huszas éveimben németül tanultam, imádtam, szinte mingig német cégeknél dolgoztam, amíg a globalizáció oda vezetett, hogy a német nagy cégek hivatalos nyelve is az angol lett. A kényszer vitt rá, hogy angolul próbáljak tanulni. Csináltam, abbahagytam. Teher volt, ami még nagyobb lett ha munkahelyet próbáltam váltani. A munkámban tudom használni már, amennyire kell. Áprilisban a karantén alatt eldöntöttem, hogy most már magam miatt akarom. Jobb akarok lenni, nem egy nyelvvizsga a kitűzött cél, hanem a fejlődés. Júliusban megvolt életem első angon nyelvű állásinterjúja, amitől rettegtem de túl kellett esnem rajta. A végeredményt még nem tudom, de az angolomra azt mondták tökéletesen megfelel és ezt Dóra kiemelten beszédcentrikus, sok témát érintő vidám óráinak köszönhetem. Folytatom, vele! - 2020. aug. 7.

Kovács N. Kovács N.
0 letanított órák

Dóra nagyon beszédcentrikus órákat tart, az órák idején kívül javítja a házikat. A segítségével gyorsan felzárkóztam az angol tagozatos osztályomhoz, a felkészítésével közép- és felsőfokú nyelvvizsgát tettem. Kellemes hangulat, legjobb angoltanár!! - 2020. márc. 30.

Lili K. Lili K.
0 letanított órák

Dórával az óráink mindig jó hangulatban, oldottan telnek, így boldogan tanulok vele. Nem ragaszkodik az iskolai módszerekhez, sokkal inkább használat közben tanítja meg a nyelvtant, szavakat és kifejezéseket. Mindenkinek ajánlom, aki egyszerűen és jó hangulatban szeretne megtanulni angolul! - 2020. márc. 30.

Kovács N. Kovács N.
0 letanított órák

Dóra nagyon beszédcentrikus órákat tart, az órák idején kívül javítja a házikat. A segítségével gyorsan felzárkóztam az angol tagozatos osztályomhoz, a felkészítésével közép- és felsőfokú nyelvvizsgát tettem. Kellemes hangulat, legjobb angoltanár!! - 2020. márc. 30.

Kovács R. Kovács R.
0 letanított órák

Dóra segítségével sikerült letettem egy középfokú és egy felsőfokú angol nyelvizsgát. Nagyon lelkiismeretesen és jól felkészülten tartptta az órákat, az órákon kívüli gyakorláshoz is segítséget nyújtott. Az órák jó hangulatban teltek, és mindig nagy hangsúly volt a beszédkészség fejlesztésén. csak ajánlani tudom - 2020. márc. 29.

Ferenc T. Ferenc T.
0 letanított órák

Bár mindenki másképp tanul nyelvet, az adott nyelv szeretete, a nyelvórák szeretete nélkül legalábbis nagyon nehezen. Én soha nem voltam igazi "angolos", németül tanultam és a németet szerettem csak igazán, amíg el nem kezdtem vele tanulni. Ő mutatta meg, hogy a popslágerek és hollywoodi filmek alapján megjegyzett zavaros frázisok mögött rendszer és szabály van, ő tanított meg keresni és érteni az angol logikáját. Több mint 15 éve jártam hozzá (az angol C1-es vizsgámra készített fel, amelyen gond nélkül átmentem), de még mindig emlékszem rengeteg példára, javaslatra, az órák felhőtlen hangulatára, és arra, hogy milyen lendületesen haladtunk. Mindenkinek ajánlom, hogy őt válassza, ha csak teheti. Szakmai tudás, tapasztalat és lelkiismeret nagyon ritkán járnak együtt ezen a módon egy nyelvtanárnál. - 2020. márc. 29.

Szauftman I. Szauftman I.
0 letanított órák

A felsőfokú nyelvvizsgámra Dórával készültem fel még gimnazista koromban. Előtte is, utána is jártam sok nyelvtanárhoz (más idegennyelvekből), de soha nem találkoztam olyan felkészült és lelkiismeretes tanárral, mint amilyen ő. Nemcsak célorientáltan a nyelvvizsgára készített fel, hanem a legösszetettebb kérdéseimet is mindig maradéktalanul megválaszolta, és rengeteg hasznos nyelvi tippel látott el, amelyeket azóta is használok. Igazi élmény volt vele tanulni, mindig úgy éreztem, hogy gyorsan elröppent a dupla óra is. Mindenkinek nagyon ajánlom. - 2020. márc. 29.

Ferenc T. Ferenc T.
0 letanított órák

Nyelvet mindenki másképp tanul, de anélkül, hogy szeretnénk a nyelvet, szeretnénk az órákat, legalábbis nagyon nehéz. Én nem voltam soha igazi "angolos", németül tanultam és azt szerettem igazán, amíg el nem kezdtem vele tanulni. Ő szerettette meg velem az angolt, ő mutatta meg, hogyan illeszkedik rendszerbe, hogyan tisztul le minden, ha a popslágerek és hollywoodi filmek alapján megjegyzett frázisok mögé nézünk. Több mint tizenöt éve jártam hozzá (ő készített fel a C1-es nyelvvizsgára, amin probléma nélkül mentem át), de azóta is emlékszem számos mondatra, szabályra, fordulatra, és főleg az órák remek hangulatára, és arra, hogy milyen gyorsan haladtunk. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy őt válassza, ha csak teheti. Szakmai tudás, tanítási tapasztalat és lelkiismeret kevés tanár esetében találkozik így. - 2020. márc. 29.Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap