Csilla P.

Csilla P.

48 órán belül válaszol az üzenetek 70%-ára
70% 48 ó+

Csilla P.

Matematika és fizika oktatás általános iskolától érettségiig

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Matematika és fizika oktatást vállalok általános iskola felső tagozatától középiskola végéig.
📝Középiskolai felvételi felkésztő: matematika
📝Érettségi felkészítő: matematika és fizika

Közvetlen hangulatra törekszem, olyan biztonságérzetet szeretek nyújtani, amiben bátran kérdezhetsz. Meggyőződésem, hogy nincs "rossz kérdés", csak megértés. Nem hiszek az "ezt már tudnod kellene" hozzáállásban, inkább támogatom, hogy a felmerült kérdésekre olyan választ kapj, hogy valóban megértsd a tananyagot.

✅Mindenkinek saját tantervet / ütemtervet állítok össze figyelembe véve az óraszámot, a diák erősségeit és a felvételi / érettségi követelményeket.
✅Skype-on keresztül tanítok: a kamera elengedhetetlen, hogy ne csak Te láss engem, de én is lássam a reakcióid.
✅Órán megosztom a képernyőm, amire közvetlenül írok, így olyan, mintha táblán vagy közvetlenül melletted papíron vezetnénk le a feladatot - mindig együtt dolgozunk.
✅Google drive-on létrehozok neked egy saját mappát, ebben találod meg mindig az aktuális óra tananyagát, az órai feladatokat illetve a házi feladatokat.
✅Ugyanide tudod feltölteni az elkésztett házi feladatokat (fotó, pdf), amelyeket következő órára javítok és együtt átnézzük a megoldásaid.

🙋🏾‍♀️Rólam: a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem ipari termék- és formatervező, majd géptervező mérnökként. Jelenleg gépészmérnökként dolgozom egy autóipari cégnél. A tanítás nekem a fejlődés élményéről szól, együtt és sokszor egymástól tanulunk.