Angol tanítás, Spanyol tanítás, Magyar mint idegen nyelvBalázs R.

Balázs R.
Igazolt fiók:
angol, spanyol, magyar nyelv
Budapest II. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután,
A magántanár házhoz megy
csoportokat is tanít
100% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Szeretnél te is örömmel, vagyis gyorsan és könnyedén tanulni?

Talán már gondoltál valaki másra ilyen módon: „Naná, hogy neki olyan jól megy, hisz jó a nyelvérzéke…” Ugyan szokatlan szembe menni a közvélekedéssel, mégis azt állítom, hogy nyelvérzék nem létezik.

Nem kell ugyanis különleges képesség, előtanulmány vagy intelligencia hányados ahhoz, hogy örömet találjunk a tanulásban.
Tanulásunk természetes és ezért élményt adó módjait idézheted fel magadban új szokások, tehát új hozzáállás kialakításával.
Biztosan tapasztaltad már, hogy a tanulás folyamatát kísérő érzelmek a legmeghatározóbbak a siker elérésében. Ha rossz érzéseink vannak, rögtön abba is hagyjuk a tanulást. Ha erőltetjük, csak elfáradunk, de igazán nem haladunk. A kulcs abban van, milyen szokásokat, milyen érzéseket alakítunk ki magunknak a tanuláshoz.

Húsz éves tanári pálya van mögöttem, nagyon sok tanulási nehézséggel küzdő embert ismertem meg. Tanítottam mind a közoktatásban, mind a magánszférában. Több évig dolgoztam egy alternatív nyelviskolában is (ahol jobb agyféltekés tanítási módszereket alkalmaztunk), így számos tanítási módszert elsajátítottam.

Online órákat is vállalok a következő nyelvekből:

- angol
- spanyol
- magyar mint idegen nyelv

Örömmel várom jelentkezésed:

BalázsKapcsolati űrlap