Német és Angol tudás Németországból és az ELTErőlÁdám D.

Ádám D.
Igazolt fiók:
angol nyelv, német nyelv
Székesfehérvár
Tanít online / skype-on keresztül is
3000Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
A magántanár házhoz megy
60% megválaszolt üzenetek
48h a válasz idejének átlagos gyorsasága

- 2010 és 2014 között éltem Németországban, ahol németül tanultam meg a német nyelvet, mint ahogy az angolt és a franciát is - végül kitűnő gimis bizonyítvánnyal zártam az utolsó évemet. Tehát biztosan menni fog neked a helyes kiejtés elsajátítása és a sokszor átláthatatlan nyelvtan alkalmazása! :)

- Óraadó tanárként már több, mint 7 hónapot tanítottam németet 8. évfolyamosoknak Budapesten az egyik első kerületi általánosban.

- Tudom milyen motiválatlanul és kedvetlenül nekiállni tanulni egy olyan tárgyat, amit még csak nem is szeretsz vagy értelmetlennek tartasz. Én is sokszor küzdök ezzel. Segítek a célra fókuszálni és magabiztosan elsajátítani a követelményed teljesítéséhez szükséges képességeket, miközben én is veled tanulok.

- Ebben az évben végeztem el a második évemet az ELTEn német-angol tanár szakosként. Amikor a képzésem elején megkérdezték tőlem, hogy miért is szeretnék tanárnak tanulni, azt mondtam, hogy azért, mert saját tapasztalatomból tudom, hogy nagyon sok múlik egy tanáron: egy életre elveheti a tanítványai kedvét a tárgyától, de akár segíthet nekik a tehetségük kibontakoztatásában. Vagy jó tanár leszek vagy semmilyen.Kapcsolati űrlap