András K.

András K.

Responds within 8 hrs, to 70% of messages
70% 8 ó
Ártól 4000 Ft
Új tanulókat fogad

András K.

Új tanulókat fogad
  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Leírás

27 éves vagyok, hároméves egyetemi tanulmányaimat az egyesült királyságbeli University of Brighton médiaszakán folytattam. Éppen ezért nagyon fontos számomra, hogy tökéletesen tudjak írni, olvasni és beszélni angolul. Az angolnyelv-oktatásban a fejlődést szeretem a legjobban, látni azt, ahogyan előrehalad az a személy, akit tanítok.

Természetesen fontos nagyon a nyelvtan elsajáítása hagyományos módon, ebben hiszek is, de emellett magántanárként egy olyan módszert alkottam meg, amelynek keretén belül filmeknek, sorozatoknak, YouTube interjúknak és brit vagy amerikai influencerek/YouTube videósok videóinak és hangoskönyveknek részleteiből készítettem olvasás-, írás és beszédkészség, valamint hallás utáni megértés gyakorlófeladatokat. Emellett angol nyelvű társasjátékokat is szoktam használni az oktatáshoz. Éppen ezért mondom azt magamról, hogy az oktatási módszerem egyedien fiatalos, modern, XXI. századi és nyugat-európai.

Óradíj:
4 000 Ft / 60 perc

Számlaképes vagyok, így minden tanulóm számára online számlát állítok ki az órákról.

Megválaszolt kérdések (1)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

András K.

Tanácsot kérnék.

Sziasztok! Tanácsot kérnék nyelvvizsga témában. Télen letettem az origó B2-es nyelvvizsga és jövő télen szeretném a C1-et szintén az origónál. Viszont ugye ezek csak államilag elismertek és mindenképp szeretnék olyat, ami nemzetközileg is elismert. Szerintetek milyen típusúval, milyen szinten…