Fiatalos, modern nyelvoktatás. Filmekkel, sorozatokkal, társasjátékkal.András K.

András K.
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
3200Ft - 3200Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
90% megválaszolt üzenetek
2h a válasz idejének átlagos gyorsasága

25 éves vagyok, hároméves egyetemi tanulmányaimat az egyesült királyságbeli University of Brighton médiaszakán folytattam. Éppen ezért nagyon fontos számomra, hogy tökéletesen tudjak írni, olvasni és beszélni angolul. Az angolnyelv-oktatásban a fejlődést szeretem a legjobban, látni azt, ahogyan előrehalad az a személy, akit tanítok.

Szívesen vállalok olyan diákot, aki
- csak a kommunikációs készségét szeretné fejleszteni, mert egyszer már megtanult angolul, de elfelejtette, így valójában arról van szó, hogy újra el szeretne jutni a megszólalástól a folyékony beszédig,
- nagyon jól megérti, mit mondanak mások, és bármikor regényt ír angolul, de a beszéddel mindig gondok adódnak
- fel szeretne készülni egy közelgő érettségire/nyelvvizsgára,
- még sosem tanult angolul, de úgy érzi, eljött ennek is az ideje.

Az egészen sajátos és egyedi tanrenddel, például a XXI. századi vívmányok (pl. applikációk, laptop) bevonásával egy egészen új szintre próbáltam emelni az angoltanítást.

Magántanárként egy olyan módszert alkottam meg, amelynek keretén belül filmeknek, sorozatoknak, YouTube interjúknak és brit vagy amerikai influencerek/YouTube videósok videóinak és hangoskönyveknek részleteiből készítettem olvasás-, írás és beszédkészség, valamint hallás utáni megértés gyakorlófeladatokat. Emellett angol nyelvű társasjátékokat is szoktam használni az oktatáshoz. Éppen ezért mondom azt magamról, hogy az oktatási módszerem egyedien fiatalos, modern, XXI. századi és nyugat-európai.

Óradíj:
3 200 Ft / 60 perc
Jelenleg csak online órát tartok a COVID-19 világjárvány miatt.

Számlaképes vagyok, minden tanulóm számára online számlát állítok ki az órákról.Kapcsolati űrlap