Csetneki Z.

Csetneki Z.

5 órán belül válaszol az üzenetek 70%-ára
70% 5 ó
Új tanulókat fogad

Csetneki Z.

Új tanulókat fogad

Angol tanulás with fun + TOEFL felkészítés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Sziasztok!
Csetneki Zsuzsa vagyok :) Angolból felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem és angol nyelvterületen éltem egy évig ami után külföldi nyelvvizsgát is tettem, 3 éve tanítok diákokat folyamatosan kicsiket és nagyokat is tanítottam már nyelvvizsgára / érettségire és amerikai munkára is sikeresen készítettem fel tanulóimat! :) Emalett Skype-on tanítottam külföldieket is magyarra és angolra. Jelenleg pedig a mester diplomámat is angolul végzem itthon/külföldön egyaránt.

Szeretném hogy az óra könnyen teljen és motivációt találjatok a tanulásban az órák során, szeretném megmutatni nektek hogy a nyelv az nem egy tantárgy hanem egy lehetőség az életben. Igyekszem személyre szabott témákban megmutatni hogy mindenre képesek vagytok kellő motivációval! Szeretném ha megismernétek az angol - angol közötti különbségeket, azt hogy a világ különböző tájain hogyan használják a nyelvet esetleg szlengeket is tanulhattok és így nagyobb rálátásotok lesz és könnyebben megértitek mit is mondanak az anyanyelvűek akár személyesen vagy pedig egy filmben.

Elérhetőek beszédfejlesztő beszélgető órák is!
Szeretettel várok mindenkit az óráimon!

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Varga M.

Varga M.

Ellenőrizetlen referencia

Sziasztok:) Az én felkészülésemet február óta segíti Zsuzsa. Nekem a második idegen nyelvem az angol, amiből a célom egy középfokú nyelvvizsga, és erre a célra kerestem külön tanárt. És úgy érzem megtaláltam a számomra megfelelő tanárt Zsuzsa személyében: az órák mindig jó hangulatúak és kreatívak emellett bármilyen kérdéssel bátran merek hozzá fordulni, ha esetleg valamit nem értek, akkor mindig elmagyarázza az én szemszögemből is. Mindemellett az órák időpontja is nagyon rugalmas. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

Eszter Simon M.

Eszter Simon M.

Ellenőrizetlen referencia

Már lassan 4 hónapja tanulok Zsuzsánál. Az én célom elsősorban a középfokú érettségi és a b2-es nyelvvizsga. Mind a kettőben, rengeteget segített eddig már nekem. Őszintén nagyon ajánlom, az órái kreatívak, segítőkész is és bármilyen kérdést feltehetsz ha nem értesz valamit. Ráadásul nagyon tájékozott rengeteg témában, ami nyelvtanulásnál kifejezetten jól jön.