Tanuljunk és készüljünk fel együtt matekból és infóból!Ferenc J.

Ferenc J.
Igazolt fiók:
matematika - középi., matematika, matematikai analízis, informatika, informatika - középi.
Nyíregyháza, Debrecen
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, hétvégén
100% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Szia!
Gondod van a matekkal a suliban, vagy nem jól magyaráz a tanár? Esetleg szeretnél gyorsan felkészülni infóból érettségire, de nem tudod hol kezdd?

Diákok oktatását vállalom hetedik osztálytól 12ig szinte bármilyen témakörben, bármilyen anyagból.
Ha egy középszintű érettségiről, vagy egy központi matek felvételiről, esetleg csak egy kis órai anyag átbeszéléséről van szó, nyugodtan fordul hozzám.

Emelt matematikából és közép szintű informatikából érettségiztem 2020 májusában. A matek (89%), az informatika (98%). A Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban végeztem. A tanulmányaimat pedig jelenleg a Debreceni Egyetem Informatikai karán, programtervező informatikus hallgatóként folytatom.

Különböző tananyagokhoz több különféle hasznos jegyzetem van, amiket, amikor eljön az ideje szívesen megosztok a diákokkal. Az órák jó hangulatban zajlanak, semmi feszültség és idő terén próbálok a legrugalmasabb lenni.

!!Jelenleg csak délelőtt és hétvégén tudok diákokat vállalni, kérlek csak akkor vedd fel a kapcsolatot, ha ezt tudomásul vetted.!!

Helyileg hétköznapokon Debrecenben, és ha igény van rá, akkor hétvégeken Nyíregyházán. (a jelen helyzetre való tekintettel és az egyetemek zárva tartása miatt csak online tudom vállalni a diákokat)

Jelen helyzetben az órák online zajlanak (a helyzetre való tekintettel), így kérlek, bátorkodj felvenni velem a kapcsolatot!

Remélem adatlapom felkeltette érdeklődésedet, szívesen várom mihamarabbi visszajelésed!

Köszönöm, hogy elolvastad oldalam. További szép napot, és sok sikert a tanulásban!Kapcsolati űrlap