Eszter S.

Eszter S.

16 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 16 ó
Új tanulókat fogad

Eszter S.

Új tanulókat fogad

Gitároktatás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  7000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 7000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem 2018-ban előadóművész szakon, majd 2020-ban zenetanár-gitártanár szakon. Hat éve tanítok, kicsiket, nagyokat és felnőtteket is. Aktívan koncertezek gitárduó felállásban, amellyel számos nemzetközi versenyen dobogós helyezést értem el. 2020-ban készült el a duó saját oktató-videósorozata, Gitározzunk együtt címmel. 2021-ben jelent meg az első lemezem a gitárduómmal Prelude címmel. 2022-ben jelent meg a kottasorozatom amely két gitárra készült átiratokat tartalmaz.
A hangszeres órákon a növendékek megtanulnak kottát írni és olvasni, ritmusokat elsajátítani. Technikai tanulás mellett darabokat, dalokat tanulunk, olyanokat is amelyeket a növendék preferál. Betekintést nyerhet a gitározni vágyó a könnyűzene és a klasszikus zene világába is. Mint kamarazenész, rendkívül fontosnak tartom az együttzenélést, így az órán rengeteget zenélünk közösen. Az órák személyre szabottak!

További információért keressenek bátran! Az óra díja változhat a kijárás távolságától függően, és az óra időtartamától. Online oktatási lehetőség elérhető / Online lessons available!

Óratípusok

Standard óra

7000 Ft / 55 perc