Levente V.

Levente V.

7 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 7 ó
Új tanulókat fogad

Levente V.

Új tanulókat fogad

Hatékony és jó hangulatú matekórák 25 éves tapasztalattal

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6400 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6400 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

19 éves korom óta tanítok matematikát, és változatlanul szeretem az órákat, a diákokat és azt, hogy tudok segíteni nekik, nektek. Számomra a tanítás nem csak arról szól, hogy leadom vagy elmagyarázom az éppen szükséges tananyagot, hanem mindig megpróbálok egy kötetlen, barátságos légkört teremteni, ahol a tanulás legalább annyira élvezet, mint kötelesség. Örömmel tölt el, amikor tanítványaim továbbadják az elérhetőségemet osztálytársaiknak, ismerőseiknek.

Emelt szintű érettségi szintig bárkinek tudok segíteni, legyen szó éppen pótvizsgára, dolgozatra felkészítésről, szintre hozásról, vagy az alapok óhatatlan megerősítéséről, vagy akár csak egy-egy példa megértéséről. Főleg középiskolások és nyolcadik osztályosok (13-18 éves korú diákok) oktatásában van tapasztalatom. A tárgyi tudás és a logikus gondolkodás megteremtése, fejlesztése mellett az órák fontos eleme a humor, vagy a pár perces lazítás, beszélgetés is.

Úgy gondolom, hogy közös munkán kívül nagy szerepe van az egyéni tanulásnak: a saját, otthoni munka szintén szerves része a tananyag elsajátításának, begyakorlásának. Igény szerint (és a közös munka célját figyelembe véve) adok házi feladatot, sokféle írott és elektronikus formában elérhető anyagom van.

Az órákat 2020 márciusa óta online tartom, de a vírushelyzet függvényében lehetőség van Veszprémben házhoz is jönni.

Óradíjam 4500 Ft/60 perc. Egy alkalom időtartama megbeszélés alapján rövidebb és hosszabb is lehet, tipikus még a 75 illetve a 90 perc is. Az első óra előtt általában szeretek megismerkedni a leendő diákokkal, esetleg szüleikkel. Ez akár (egy természetesen díjmentes) telefonos vagy skype-os beszélgetés is lehet, melynek során átbeszéljük a célokat, a megoldásra váró problémákat és az órák gyakoriságát, s egyúttal kicsit egymásra is tudunk hangolódni.

JELENLEG SAJNOS NEM TUDOK ÚJABB DIÁKOKAT VÁLLALNI, LEGHAMARABB 2023 MÁJUSTÓL lesz szabad kapacitásom. Mivel a megkeresésekre válaszolni csak aktív előfizetéssel lehet,így sajnos az üzenetekre sem tudok reagálni ezen a felületen. A legnagyobb közösségi oldalon viszont megtalálnak a nevem és a város alapján.

For non-Hungarian speakers we can have the lessons in English as well, in which I have 7 years of experience, including IB, SAT, and IGSCE exam preparation.

Keressenek, keressetek bizalommal! :)

Óratípusok

Matek - hetediktől emelt érettségiig

Hangulatos és egyben hatékony matekórák :)

6400 Ft / 60 perc

Fotók és bizonyítványok