Hatékony és jó hangulatú matekórák 25 éves tapasztalattalLevente V.

Levente V.
Igazolt fiók:
matematika
Veszprém
Tanít online / skype-on keresztül is
3600Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
40% megválaszolt üzenetek
10h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Közel 25 éve (a középiskola befejezése óta) tanítok matematikát, és változatlanul szeretem az órákat, a diákokat és azt, hogy tudok segíteni nekik, nektek. Számomra a tanítás nem csak arról szól, hogy leadom vagy elmagyarázom az éppen szükséges tananyagot, hanem mindig megpróbálok egy kötetlen, barátságos légkört teremteni, ahol a tanulás legalább annyira élvezet, mint kötelesség. Örömmel tölt el, amikor tanítványaim továbbadják az elérhetőségemet osztálytársaiknak, ismerőseiknek.

Emelt szintű matek érettségi szintig bárkinek tudok segíteni, legyen szó éppen pótvizsgára, dolgozatra felkészítésről, szintre hozásról, vagy az alapok óhatatlan megerősítéséről, vagy akár csak egy-egy példa megértéséről. Főleg középiskolások és hetedik-nyolcadik osztályosok (13-18 éves korú diákok) oktatásában van tapasztalatom, de esti iskolába járó, érettségire készülő felnőttekkel is dolgoztam már többször eredményesen. A tárgyi tudás és a logikus gondolkodás megteremtése, fejlesztése mellett az órák fontos eleme a humor, vagy a pár perces lazítás, beszélgetés is.

Úgy gondolom, hogy közös munkán kívül nagy szerepe van az egyéni tanulásnak: a saját, otthoni munka szintén szerves része a tananyag elsajátításának, begyakorlásának. Igény szerint (és a közös munka célját figyelembe véve) adok házi feladatot, sokféle írott és elektronikus formában elérhető anyagom van.
Az órákat a 2020 márciusa óta online tartom, de a vírushelyzet függvényében Veszprémben személyesen is vállalok órákat. Számomra az egyéni oktatás vált be leginkább, de tanulópárosokkal is szívesen dolgozom együtt. Hasonló szinten lévő diákoknál (főleg osztálytársaknál) érdemes kipróbálni ezt a lehetőséget is.

For non-Hungarian speakers we can have the lessons in English as well, in which I have 5 years of experience, including IB, and GSCE exam preparation.

Az óradíj irányára: 3600 Ft/60 perc, 5400 Ft/90 perc, ami angol nyelv esetén vagy hosszabb utazásnál magasabb, gyakoribb óráknál alacsonyabb is lehet megbeszélés szerint.

Keressetek bizalommal!Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap