Tanár L.

Tanár L.

Responds within 5 hrs, to 80% of messages
80% 5 ó
Ártól 5000 Ft
Új tanulókat fogad

Tanár L.

Új tanulókat fogad

Angol tanár házhoz megy!

  • -
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Kapcsolati űrlap

Leírás

Tisztelt Hölgyem és Uram, kedves Szülő és Diák!

Suffissais Lilian, középiskolai angol tanári diplomával rendelkező, házhoz kijáró magántanárnő vagyok. Kereskedelmi cégeknél üzleti fordítással töltött éveim és magánoktatásom bebizonyította: a diák igénye szerint felépített, színes, érdekes, beszédfejlesztő oktatás a legjobb. Munkám egyben a hobbim is, ezért a tanítás minden óráját igyekszem érdekessé tenni a diák tudásához mérten. Ahogyan az anyanyelvünket, úgy egy idegen nyelvet sem lehet egy röpke nap alatt megtanulni. Nem hiszek az „abrakadabra” módszerekben; a bevált, megbízható tanítási módszereket alkalmazom. Fontos, hogy a tanítványaim a helyes beszéd mellett hibátlanul írjanak és fogalmazzanak, mert ez hozzá tartozik az angol nyelvtudáshoz.

Hívjon bizalommal egy PRÓBA Órára, ahol felmérem a tudásszintet és megbeszéljük a szükséges tananyagot, ütemezést, időpontokat.

Akár általános, akár szakmai (gazdasági, üzleti) nyelvtudásra van szükség vagy ha „csak” jobban szeretne beszélni angolul – megoldjuk közös munkával, hogy ne okozzon gondot külföldi partnerekkel tárgyalni, vizsgát letenni, külföldön vásárolni, barátnak elmesélni az élményeket vagy az utcán egy turistának elmagyarázni, merre van a Bazilika.

Várom általános iskolai diákok, gimnazisták vagy felnőttek jelentkezését e-mailen és telefonon hétköznap 9:00-20:00 időszakon belül. Órákat rugalmasan tudunk tartani, ha a tanulás/munka nem teszi lehetővé ugyanazokat az időpontokat.