Magyar nyelv és irodalom érettségi felkészítés, felvételi előkészítés, korrepetálás a belváros szélénSzemerei E.

Szemerei E.
Igazolt fiók:
magyar nyelv, magyar irodalom, magyar mint idegen nyelv
Pécs
Tanít online / skype-on keresztül is
3000Ft - 4000Ft 60 percért
délután, este, hétvégén
88% megválaszolt üzenetek
23h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Kedves (még) bizonytalan, magyartanárt kereső(k)!

Fiatal, lendületes magyartanárként 4 éves tanítási tapasztalattal szívesen segítek felkészülni a közép- vagy emelt szintű érettségire, középiskolai felvételire. Keress(etek) bátran!

Szemléletem, gyakorlatom:
A vizsgák kapcsán személyes tapasztalatom, hogy sok esetben komoly előnyt jelent, ha a vizsgatípus és -rendszer alapos ismeretével készül valaki a megmérettetésre. Ezért szeretem a célzott felkészítést, a típusfeladatok gyakorlását, hogy a vizsgán magabiztosan koncentrálhass az apróságokra.

Végzettség:
Magyar nyelv és irodalom, illetve hittan szakos tanári diplomákkal rendelkezem, nyitott szemléletű, tanulóközpontú, rugalmas tanárként várom a fejlődni vágyókat.
Emellett elvégeztem egy színházi és drámaíró mesterkurzust, tanultam külföldön másfél évig, két nyelvvizsgával, angolból felsőfokú nyelvtudással rendelkezem.

Magántanári tapasztalatom:
3 éves magántanári gyakorlatom során sikeresen készítettem fel tanulókat emelt szintű érettségire, középiskolai felvételire, illetve magyar mint idegen nyelv esetén jól használható nyelvtudáshoz juttattam külföldi tanulómat.

És a nyelvtantól tartóknak (nyelvtant utálóknak) egy kis biztatás: magyar az anyanyelved, ezzel máris nagyon sokat tudsz erről a tárgyról. :)Kapcsolati űrlap