Angol - Német diplomás magántanárDaniella M.

Daniella M.
Igazolt fiók:
Többéves tanári tapasztalattal, diplomás nyelvtanárként magánórát adok angol és né, válaszd a magánórát, mely Skype-on keresztül bárhonnan igénybe vehető.
Budaörs, Budapest II. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is

Mivel a Skype óra ugyanolyan élő kommunikáción alapul, mint egy személyes magánóra (látjuk, halljuk egymást, feladatot, szöveget küldök stb.) viszont kényelmesen otthonról időt/utazást megtakarítva használhatjuk ki az 50 percet maximálisan, így én a tanulás ezen módját részesítem előnyben. Fontosnak tartom, hogy így egyikünk sincs helyhez kötve, nem kell az utazással -parkolással- időt tölteni, ha kicsit meg vagy fázva, nem kell kihagyni az órát, nem kell lemondani és így tovább sorolhatnám előnyeit.
Írj, és egyeztetünk! :)

Rólam: Személyes életfilozófiám abban gyökerezik, hogy nem számít, ki, milyen adottságokkal rendelkezik, csak az, mihez kezd velük. Úgy tapasztaltam, hogy a tanár és diák közötti alá-fölérendeltségi viszony helyetti partnerség, az interaktivitás és a technikai eszközök bevonása mind pozitívan járul hozzá a nyelvtanulás sikeréhez. Éppen ezért, munkám során arra törekszem, hogy mindenkinek segítsek elérni a célját, aki csak felkeres. Nyelvtanárként fontosnak tartom az általam tanított nyelvterületekhez való kapcsolódást illetve otthonosan mozgok német, osztrák, svájci közegben, ha munka vagy külföldre költözés kapcsán tudok segíteni, keress bátran.Kapcsolati űrlap