Panna V.

Panna V.

10 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 10 ó
Új tanulókat fogad

Panna V.

Új tanulókat fogad

Matematika és fizika - általánostól egyetemig - AKÁR CSOPORTOSAN

  • 5/5 (2 tanuló értékelte)
  • 25 letanított órák
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Panni vagyok, az SZTE Fizika Doktori Iskola PhD hallgatója. 9 éves tapasztalattal rendelkezem, az egyetemi tanulmányaim megkezdése óta tartok matek és fizika magánórákat, emellett pedig az utóbbi négy évben az egyetemen is oktattam. A visszajelzések alapján az órák jó hangulatban telnek, mindenkivel szót tudok érteni és már sok embert készítettem fel sikeresen dolgozatokra, felvételire, érettségire, ZH-kra és vizsgákra. A felmerülő problémákat több irányból is meg tudom közelíteni, türelmesen magyarázok, amíg érthető nem lesz és remekül kezelem az "ez nem fog menni" és "meg fogok bukni" kezdeti hozzáállást.

✏️ Amikben segíteni tudok egyéni oktatás során:

Általános iskolásoknak (8. osztálytól)
- központi felvételire való felkészítés matematikából;
- az órákon leadott anyag megértése matematikából és fizikából.

Középiskolásoknak
- érettségi felkészítés matematikából és fizikából (közép- és emelt szinten is);
- az órákon leadott anyag megértése matematikából és fizikából;
- pótvizsgára való felkészítés.

Egyetemistáknak
- zh-ra, vizsgára való felkészítés;
- beadandók megírása.
(Egyetemen a tárgyaknál a tematikák nem valami egységesek, így szükségem lesz a pontos követelményekre, de ami kalkulus, lineáris algebra, valószínűségszámítás és ezekhez hasonló, abban tudok segíteni.)

✏️ Órák:

Délután és este szoktam 45 perces órákat tartani, de ha igény van rá akkor hosszabb órákat is vállalok, valamint hétvégére is tudunk időpontot egyeztetni.

Személyesen Szegeden vagyok elérhető, de online is tartok órákat, amik ugyanolyan hatékonyak.

✏️ Ha bármi kérdésed/kérésed van akkor írj üzenetet, igyekszem minél hamarabb válaszolni.

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 45 perc

Referenciák (9)

+ Referenciát írni
Hanó E.

Hanó E.

12 letanított órák

Panni a matek érettségire készített fel engem és egy osztálytársamat, a célunk annyi volt hogy meglegyen de a segítségével végül 4est kaptam!! türelmesen és érthetően magyarázza a dolgokat, mindenkinek ajánlom aki sikeresen akar felkészülni :)

Tiszai B.

Tiszai B.

Ellenőrizetlen referencia

Panna a 19 éves lányom részére nyújtott hatalmas segítséget az IB rendszerű emelt szintű matematika érettségi felkészülésben. Kizárólag superlativusokban tudunk nyilatkozni a tanárnőről. Az IB tananyaga meglehetősen nehéz, de Panna türelemmel és nagy szakértelemmel készítette fel lányomat a várható vizsgára. Lányom nagyon szeretett a tanárnővel tanulni, mindig várta az órákat és számomra is meglepő volt hogy mennyire fellelkesült a matematika tanulás kapcsán. Nagyon köszönünk mindent, bátran ajánlom a tanárnőt bárkinek, akár alacsonyabb akár magasabb szinten tanulja a matematikát.

Zoltán S.

Zoltán S.

Ellenőrizetlen referencia

Panni engem középszintű matek éretségire készített fel amelyet segítségével ötösre írtam meg. Óráin magasfokú tájékozottságot mutatott minden téren s bátran kérdezhettem összevissza a tananyagban. Emellett rengetek trükköt és praktikát osztott meg velem amik igen hasznosak voltak.

Kovács E.

Kovács E.

Ellenőrizetlen referencia

Panna fizikából készített fel, nagyon hatékonyan magyaráz és az órák hangulata is magáért beszél. Csak ajánlani tudom!

Pokó K.

Pokó K.

Ellenőrizetlen referencia

Panna emelt matek érettségire készített fel, és végeredményül egy nagyon jó vizsgát hoztunk össze. Az órák jó hangulatban teltek, mindig rugalmasan állt hozzájuk, nagyon jó tempóval haladtunk, alaposan megnéztünk mindent. Türelmes, ha kérdésem/elakadásom volt, mindig el tudta magyarázni úgy, hogy biztosan megértsem. Könnyen elérhető, gyorsan válaszol. Mindenképp tudom ajánlani!:)

Fotók és bizonyítványok